Urmărește-ne pe:

Comunitatea Elite Dangerous România

Activiștii Dau Vina pe Lideri Pentru Războiul Thargoid

Protestele anti-autoritare au crescut în Alianță, Imperiu și Federație, guvernele fiind acuzate de responsabilitatea ostilității Thargoizilor.

Corespondentul politic al Vox Galactica, Conrad Sterling, a publicat un raport special:

„Mișcarea Xeno-Pace, care a susținut inițial relații diplomatice cu Thargoizii, și-a pierdut mult din avânt după sosirea Maelstrom-urilor. Însă unii foști membri dau vina pe liderii aliați, federali și imperiali pentru că au permis escaladarea războiului, motivul fiind considerat a fi profiturile din tranzacțiile cu arme corporative.”

„Timothy Culver, cândva purtător de cuvânt al Thargoid Advocacy Project, consideră că conflictul a fost întotdeauna politica superputerilor. „Știau că Valul Proteus va declanșa o reacție agresivă din partea Thargoizilor”, susține el – fără a furniza dovezi, trebuie remarcat. „Acționarii complexului militar/industrial fac întotdeauna avere în timpul războiului. Sângele miliardelor este pe mâinile lor.”

„Un val necoordonat de activism în sistemele de bază a inclus procese civile, marșuri de protest și ciocniri ocazionale cu personalul de securitate. Au existat chiar tentative de spargere în complexe administrative și case ale politicienilor, unde unii activiști cred că pot fi găsite dovezi ale conspirației.”

„Personalități importante Xeno-Pace, cum ar fi prezentatorul ICE Joy Senne, s-au distanțat de aceste incidente și de mișcarea generală TAP în ultimele săptămâni. Congresmanul Dalton Chase nu a mai făcut declarații cu privire la tragedia Kingfisher, purtătorul de cuvânt al său citând o „concentrare pe alte proiecte”. Doar Heimar Borichev de la Suveran continuă să abordeze subiectul, susținând recent: „Corupția instituțională necesită soluții radicale”.

„Interpolul Aliat și Serviciul Imperial de Securitate Internă susțin că dezordinea publică este sub control, în timp ce Biroul de Detectare Proactivă a început să identifice și să „preatenționeze” cetățenii federali care își exprimă simpatii anti-autorități. Dar, pe măsură ce numărul morților din războiul Thargoid continuă să crească, este puțin probabil ca cerințele de responsabilitate să se estompeze.”