Urmărește-ne pe:

Comunitatea Elite Dangerous România

sit Thargoid

Actualizare Pentru Războiul Thargoid: Ianuarie 3309

Reporterul Vox Galactica, Jade Sanderlyn, a publicat un rezumat al situației actuale în conflictul împotriva Thargoizilor.

„Mulți dintre noi care am asistat la acele evenimente terifiante din HIP 22460 au simțit că a fost atât un sfârșit, cât și un început – că istoria a întors o pagină. Cinci luni mai târziu, al Doilea Război Thargoid a escaladat până la un punct care ar putea încă închide cartea cu totul.”

„Sosirea celor opt Maelstromuri a dus la 44 de sisteme populate să fie complet copleșite de Thargoizi. Zeci de regiuni învecinate au fost, de asemenea, atacate de flotele lor, lăsând porturi și așezări în flăcări. Au fost uciși miliarde de oameni și alții au fugit din casele lor ca refugiați panicați, creând cea mai mare criză umanitară din toate timpurile.”

„În ciuda lipsei de coordonare oferite anterior de Aegis și Salvation, eforturile anti-xeno au fost herculeene. Navele de război aliate, federale și imperiale au răspuns rapid pentru a forma o avangardă împotriva invadatorilor, iar mii de piloți independenți au luptat cu vitejie împotriva roiurilor Thargoizi pe mai multe câmpuri de luptă.”

„Experții militari cred că neutralizarea Maelstromurilor va opri valurile nesfârșite ale navelor Thargoide. Din păcate, norii lor caustici și undele de energie respingătoare împiedică navele noastre să exploreze orice se află înăuntru. De asemenea, generează același câmp perturbator găsit în HIP 22460, care împiedică orice arme bazate pe Guardian să funcționeze în sistem.”

„Dar există speranță. Un flux mic, dar constant de relicve neclasificate, acele artefacte ciudate recuperate de pe siturile Thargoide după ce Proteus Wave a explodat, și-au făcut drum spre profesorul Ishmael Palin și Ram Tah. O teorie importantă este că ele împărtășesc proprietăți ezoterice cu mai multe dintre progresele tehnologice recente ale Thargoizilor și ar putea deține cheia dezvoltării contramăsurilor. Mulți alți oameni de știință se concentrează pe cercetarea xenologică, străduindu-se să identifice o slăbiciune sau să dezvolte un avantaj.”

„Până când va avea loc o astfel de descoperire, ne bazăm pe războinicii noștri care călătoresc în spațiu pentru a-l ține pe cel mai distructiv adversar cu care s-a confruntat rasa umană vreodată.

Aceasta a fost Jade Sanderlyn pentru Vox Galactica. Stați în siguranță în neant!”