Urmărește-ne pe:

Comunitatea Elite Dangerous România

Actualizare Pentru Războiul Thargoid: Iulie 3309

Jurnalistul Vox Galactica, Jade Sanderlyn, relatează despre cele mai recente știri care ies din primele linii ale conflictului.

„Evenimentele din război continuă să se miște rapid, uneori depășind „viteza știrilor”. În ultima mea actualizare, am menționat că Thargoizii ocupaseră peste o mie de sisteme. Dar până în momentul publicării, numărul s-a redus considerabil. Potrivit surselor mele, escadrile anti-xeno și piloții independenți recuperează sisteme la un ritm mai mare decât le pot cuceri Thargoizii.”

„Această realizare incredibilă sugerează că în sfârșit câștigăm avantajul în acest război. Deznădejdea pe care mulți au simțit-o în ultimele nouă luni este acum temperată de optimism. Forțele noastre navale demonstrează că flota extraterestră nu este de neînvins.”

„Sursele mele au transmis, de asemenea, câteva povești neliniștitoare de la piloții care lucrează dincolo de sistemele din prima linie. Câțiva dintre ei par să creadă că interesul Thargoizilor pentru capsulele de evacuare ocupate – care este bine documentat – a crescut recent. Aparent, au existat afirmații că navele Thargoide au făcut tot posibilul să răpească capsulele lansate de pe navele avariate în luptă.”

„Acestea sunt puțin mai mult decât zvonuri nefondate, desigur, și nu ceva ce aș include de obicei într-un raport de fapte. Dar știm atât de puține despre Thargoizi încât chiar și schimbările circumstanțiale ale comportamentului lor ar putea fi semnificative. Și nu pot fi singurul care consideră astfel de povești înfricoșătoare.”

„În caz contrar, cea mai semnificativă veste din această lună a fost convenția corporativă a Azimuth Biotech și lansarea reproiectării modulului AX. Aegis este în mod clar lider atât în ceea ce privește sentimentul public, cât și sprijinul guvernului în acest moment, dar se pare că Azimuth nu are nicio intenție să își înceteze contribuțiile la efortul de război în curând.

„Eu sunt Jade Sanderlyn pentru Vox Galactica. Stați în siguranță în neant!”