Urmărește-ne pe:

Comunitatea Elite Dangerous România

Actualizare Pentru Războiul Thargoid: Mai 3309

Jade Sanderlyn de la Vox Galactica relatează despre descoperirea Titanilor și a noilor nave Thargoide atât în spațiu, cât și în lumile ocupate.

„Adevărata amploare a provocării cu care se confruntă omenirea a devenit evidentă în această lună, când am aflat în sfârșit ce era în Maelstromuri. S-a teoretizat de mult timp că Thargoizii au „nave-mamă” de un fel. Dar puțini erau pregătiți pentru realitatea șocantă a Titanilor, ghemuit în centrul norilor corozivi ca niște păianjeni umflați în pânzele lor. Nu pot fi singurul căruia i s-au înnodat măruntaiele de frică când am văzut prima dată acele monstruozități plutitoare.”

„Maelstromurile au dezvăluit și un nou tip de vas Thargoid, vânătorul agresiv din clasa Glaive. Semănând cu cuțitele de aruncat cu mai multe lame, acestea au scos rapid sânge în timp ce s-au aruncat cu răutate în mijlocul nostru. Există rapoarte despre Glaives văzute în sistemele care au căzut în mâinile flotelor de invazie Thargoide, interzicând orice navă care le intersectează calea.”

„În aceste sisteme urmau să vină și alte surprize, când trupele terestre au fost urmărite de drone puternic armate. Revenants, așa cum au fost numiți, par să apere activ așezările abandonate de intrușii umani. Din nou, acest lucru contribuie la impresia că Thargoizii doresc o prezență permanentă în lumile noastre.”

„Într-o notă pozitivă, viitorul scanner xeno cu unde de puls al lui Aegis ar trebui să se dovedească un instrument esențial în culegerea de date despre Titani. O alocuție publică bine primită de profesorul Alba Tesreau a cimentat importanța Aegis în război, în ciuda faptului că directorul general al Azimuth Biotech, Torben Rademaker, a criticat-o în mod oarecum previzibil drept „aer fierbinte de auto-felicitare”.

„Cu astfel de descoperiri tehnologice și rezistență acerbă în prima linie, mai este mult de parcurs până când Thargoizii pot revendica sistemele de bază. Aceasta este Jade Sanderlyn pentru Vox Galactica. Stați în siguranță acolo.”