Urmărește-ne pe:

Comunitatea Elite Dangerous România

Actualizare Pentru Războiul Thargoid: Septembrie 3309

Cursa este în curs de dezvoltare a tehnologiei care poate recupera oameni de la Titanii Thargoizi, relatează jurnalistul Vox Galactica Jade Sanderlyn.

„Acum știm adevărul care tulbură stomacul: Thargoizii țin în viață oamenii pe care îi răpesc. Scurgerea dramatică a unei conversații la nivel înalt în cadrul Aegis a confirmat că tacticile Thargoide s-au schimbat pentru a include răpirea în masă a oamenilor. Conexiunea telepatică a lui Seo Jin-ae cu extratereștrii a dezvăluit că captivii sunt depozitați în structuri asemănătoare capsulelor, de la bordul Titanilor. De asemenea, a simțit că Thargoizii i-au considerat pe acești captivi o parte importantă a planului lor de invazie.”

„Aegis a luat aceste viziuni în serios, lansând o actualizare a scanerului xeno cu unde de puls, care a fost conceput pentru a testa ipoteza. Destul de sigur, acei piloți care au îndrăznit să se apropie de navele-mamă Thargoide au detectat semne de viață umane sub carena lor. Aici sunt ținuți civili din sistemele cucerite. Cu ce ​​scop? Cu greu îndrăznim să ne imaginăm.”

„Cerințele de a salva acești oameni de soarta lor necunoscută s-au răspândit în fiecare lume locuită. Spre meritul lor, cele trei superputeri i-au împuternicit Aegis să facă din aceasta prioritatea sa principală. Chiar și Sirius Corporation a oferit asistență, împărtășind proiecte pentru o rachetă de deplasare subterană modificată care ar putea fi capabilă să extragă aceste capsule din interiorul Titanilor. Timpul este esențial, deoarece nici măcar Seo Jin-ae nu știe cu siguranță care sunt intențiile Thargoide pentru prizonieri.”

„De la comunitatea științifică până la publicul larg, există speculații enorme. În ce stare vor fi captivii, presupunând că pot fi recuperați vii? Vor fi ei măcar de recunoscut? Unii xenologi susțin că camerele de susținere a vieții – pentru a proteja oamenii de atmosfera toxică a Thargoizilor – înseamnă probabil că este o condiție fizică stabilă. Dar dacă aceasta este o necesitate a metodelor lor de captare sau un pas intenționat într-un proces mai larg rămâne neclar.”

„Între timp, forțele anti-xeno continuă să obțină rezultate impresionante. Numărul sistemelor controlate de Thargoizi s-a redus semnificativ de acum trei luni. Flotele extraterestre se luptă aparent să-și extindă teritoriul, sistemele de apărare organizate susținute de Federația Piloților prevenind pierderea de noi sisteme. Ceea ce părea a fi o sarcină aproape fără speranță când au sosit Maelstromurile a devenit un exemplu strălucitor al curajului uman și al hotărârii pentru generațiile viitoare.”

„Sunt Jade Sanderlyn pentru Vox Galactica. Stați în siguranță acolo.”