Urmărește-ne pe:

Comunitatea Elite Dangerous România

thargoid interceptor scanning

Actualizare Război Thargoid: Februarie 3309

O privire de ansamblu asupra evoluțiilor recente cu privire la conflictul Thargoid, așa cum a raportat Jade Sanderlyn pe fluxul de știri Vox Galactica.

„În ultima lună, flotele Thargoide au continuat să se extindă în afara celor opt Maelstromuri. Primele linii ale războiului pătrund neîncetat și mai adânc în sistemele de bază, lăsând în urma lor dezolare și moarte.”

„O forță de rezistență dedicată a câștigat câteva victorii prețioase, cu 61 de sisteme complet eliberate de sub controlul Thargoid. Dar, în comparație cu cele 634 de sisteme care au fost depășite, ar fi optimist să sugerăm că avansul extratereștrilor este împiedicat semnificativ în această etapă.”

„Au izbucnit, de asemenea, lupte aprige în Nebuloasele California și Witch Head. S-a speculat că thargoizii caută să securizeze siturile de lipace însămânțate în acele regiuni cu milenii în urmă… un memento că această specie poate vedea tot spațiul nostru ca pe teritoriul său original.”

„În ciuda acestor evoluții sumbre, sprijinul practic a sosit sub forma stabilizatorilor de arme experimentale de la Azimuth Biotech și a scanerului xeno îmbunătățit al profesorului Palin. Ambii au fost întâmpinați de piloți independenți, crescându-le șansele de a triumfa asupra puternicelor nave Thargoide.”

„Desigur, cea mai mare veste este învierea lui Aegis. Persoanele cheie din Alianță, Imperiu și Federație au reușit să reînființeze agenția anti-xeno care a fost odată abandonată în favoarea lui Salvation. Există deja promisiuni de descoperiri tehnologice, inclusiv capacitatea navelor de a rezista mai bine iadului caustic din interiorul Maelstromurilor.”

„În vreme ce cei mai buni și mai străluciți ai noștri lucrează împreună în mod serios, timpul va spune dacă poate împiedica acest război să ne copleșească pe toți. Aceasta este Jade Sanderlyn pentru Vox Galactica. Stați în siguranță acolo.”