Urmărește-ne pe:

Comunitatea Elite Dangerous România

Anaconda Landing

Aegis Lansează Inițiativa Pentru Caustic Sink Launcher

*ALERTĂ Federația Piloților*

Livrările sunt solicitate în Duamta pentru a accelera producția unui modul care protejează navele în medii caustice.

Profesorul Alba Tesreau, șeful Aegis, a oferit aceste detalii:

„Suntem recunoscători lui Aden Tanner pentru că a testat personal prototipul nostru de lansator de Caustic Sink. Reacția electrochimică din norul Maelstrom a fost canalizată cu succes în anozi semi-lichizi pentru ejectare. Acest lucru a menținut corpul navei intact mult mai mult timp înainte ca Tanner să fie forțat să se retragă.”

„Aegis înființează centre de producție și distribuție pentru a face disponibil pe scară largă lansatorul Caustic Sink. Alianța, Imperiul și Federația vor contribui cu toții, dar știm că procesul poate fi accelerat cu sprijinul direct al comunității galactice.”

„Prin urmare, avem o comandă deschisă pentru expedieri de catalizatoare avansate, interconexiuni radiatoare și paladiu. De asemenea, avem nevoie de mostre de țesut caustic obținute de la generatoarele caustice care pot fi găsite în interiorul norilor Maelstrom. Îi îndemn pe piloți să fie precauți, deoarece acestea sunt foarte periculoase de obținut, dar cruciale pentru procesul de fabricație al modulelor.”

Piloții pot livra aceste resurse către Orunmilla în sistemul Duamta. Aegis a confirmat că primele lansatoare de Caustic Sink produse comercial vor fi acordate celor mai importanți contribuitori ai inițiativei.

Grupurile de cercetare xenologică au reacționat pozitiv la această evoluție. Directorul Ivano Colombera al Academiei Imperiale de Științe a declarat:

„Aegis și-a justificat imediat reforma cu această contribuție la efortul de război. Lansatorul de Caustic Sink va permite strângerea mai multor date despre Maelstromuri, îmbunătățindu-ne astfel înțelegerea capacităților Thargoide.”