Urmărește-ne pe:

Comunitatea Elite Dangerous România

Xeno Scanner

Aegis Lansează Scanerul Xeno Actualizat

*ALERTĂ Federația Piloților*

O actualizare a scanerului xeno cu undă de puls care poate detecta semnele vieții umane pe Titanii Thargoizi este acum disponibilă.

Profesorul Alba Tesreau, șeful Aegis, a anunțat încheierea cu succes a campaniei:

„Scanerul xeno cu unde de puls îmbunătățit va izola semnele vieții umane la bordul navelor-mamă Titan. Dacă Seo Jin-ae are dreptate că unele dintre populațiile noastre dispărute sunt stocate de Thargoizi, aceasta ar putea fi cea mai importantă descoperire tehnologică din război. Sunt profund recunoscător tuturor celor care au ajutat să devină realitate.”

„Aegis testează deja metode potențiale de salvare a răpiților, cu condiția ca aceștia să poată fi localizați. Am acceptat, de asemenea, invitația lui Li Yong-Rui de a discuta despre metodele de recuperare deja explorate de Sirius Corporation, în urma aprobării majorității delegaților noștri.”

Fostul amiral federal și actualul strateg militar Aegis Aden Tanner a discutat despre aspectele practice ale localizării captivilor umani:

„Vreau să le reamintesc piloților cât de periculoasă va fi această sarcină. Navele trebuie să fie echipate cu lansatoare caustice pentru a supraviețui în maelstrom-urile corozive, precum și cu neutralizatoare de puls Thargoid pentru a sparge bariera defensivă a Titanului și a atacului navelor Thargoide. Dar știu cât de hotărâți sunteți mulți dintre voi să găsească aceste sărmane suflete. Fiecare om identificat este o viață potențială salvată în momentul în care avem instrumentele necesare pentru a face acest lucru.”

Înainte de modernizarea scanerului cu unde de puls, Aegis a găzduit o campanie în sistemul Rabh, care a avut ca scop reaprovizionarea cu produse cu stoc redus pentru eforturile umanitare mai ample. Piloții independenți au reușit să furnizeze cantități de izolație neofabric, polimeri și taliu. Deși eventualul total primit a fost mai mic decât era anticipat, stocurile actuale ar trebui să fie acum suficiente în timp ce se stabilește un lanț de aprovizionare permanent.

CD-51 1447 Societatea Imperială recompensează acum colaboratorii la inițiativa lui Aegis la Terminalul Muller din sistemul Rabh. Piloții care au protejat livrările prin distrugerea navelor căutate pot, de asemenea, să răscumpere acum vouchere de recompensă.