Urmărește-ne pe:

Comunitatea Elite Dangerous România

sit Thargoid

Aegis Prioritizează Cercetărea Siturile De Turle Thargoide

Evoluția rapidă a siturilor matricei de lipă Thargoide în turle colosale a stârnit un control științific intens și îngrijorare cu privire la scopul lor.

Dr. Maximo Fonseca, legătura științifică aliată cu Aegis, a discutat despre evoluțiile recente într-un articol pentru The Empirical:

„Fără îndoială că aceste turnuri biomecanice răsucite sunt importante pentru Thargoizi. Fiecare sit este apărat de drone extrem de agresive, inclusiv de un nou tip denumit „Banshee”. De asemenea, navele mai mari Thargoide vin și pleacă în mod obișnuit, într-un mod similar cu navele care acostează la un avanpost.”

„Unii cred că fiecare sit este un oraș străin – o xenopolis, dacă vreți să-i spuneți așa – și că acesta marchează începutul unui program de colonizare. Dar cred că Thargoizii rămân pe picior de război. În orice caz, reunim cei mai buni xenologi ai noștri pentru a le descifra funcția cât mai repede posibil.”

Unul dintre acești oameni de știință este profesorul Ishmael Palin, care este recunoscut ca o autoritate de frunte în privința Thargoizilor. Într-un scurt interviu pentru Vox Galactica, el a spus:

„Construirea unor structuri permanente de suprafață confirmă faptul că Thargoizii au planuri pe termen lung. Am studiat scanări care indică procese organice și mecanice care au loc în fiecare turlă. Bănuiesc că sunt de natură industrială, echivalentul fabricilor noastre de extracție. Este posibil să producă sau să rafineze cantități mari de substanțe minerale pentru a întreține mașina de război Thargoidă.”

„Mulți piloți au considerat deja de cuviință să-mi furnizeze compuși extrași din siturile turnului Thargoid, ceea ce a dat cercetărilor mele un impuls inițial. Alte mostre pot fi livrate laboratorului Abel sau barmanului de la Baird Gateway în sistemul Arque.”