Urmărește-ne pe:

Comunitatea Elite Dangerous România

Aegis Produce Rachete De Extracție Subterană

*ALERTĂ Federația Piloților*

Meganavele de salvare stochează acum instrumentul minier modificat de la Aegis, conceput pentru a extrage capsule de bio-stocare din Titanii Thargoizi.

Rachetele de extracție subterană au intrat în producție rapidă în urma unei inițiative de livrare în sistemul Senlu. Aegis a confirmat că piloții care au transportat compozite CMM, izolație neofabric și osmiu la Springer Gateway își pot colecta acum recompensele. Voucherele de recompensă pentru toate navele căutate distruse în timpul săptămânii trecute vor fi, de asemenea, răscumpărate în aceeași locație.

Aden Tanner a discutat despre tactici pentru utilizarea noului modul:

„Aceste dispozitive specializate sunt concepute pentru a fi utilizate împreună cu scanerul xeno cu unde de puls, care acum poate identifica semnele vieții umane sub corpul unui Titan. Dacă este țintită cu precizie, o rachetă de extracție ar trebui să pătrundă suficient de departe în carcasa exterioară pentru a arunca structurile asemănătoare capsulelor care conțin captivi. Presupunând că extracția are succes, aceste capsule pot fi apoi luate la bord prin intermediul cupei de marfă.”

„Toți piloții care reușesc acest lucru ar trebui să livreze capsule recuperate celui mai apropiat contact de căutare și salvare. Aegis a oferit instrucțiuni echipelor medicale și militare care stau la dispoziție în aceste locații. Acest personal va plasa capsule în carantină de înaltă securitate înainte de a încerca să resusciteze ocupanții.”

„Încă o dată, le reamintesc piloților să-și echipeze navele pentru a face față efectelor caustice ale Maelstromurilor, barierelor defensive și patrulelor Thargoide. Desfășurarea rachetelor de extracție ar putea declanșa și contraatacuri din partea Titanilor înșiși. Acestea sunt poate cele mai periculoase misiuni de salvare încercate vreodată. Dar sunt încrezător că putem aduce mulți dintre oamenii noștri acasă.”

Primul val de nave echipate cu rachete de extracție subterană își fac deja incursiunile inițiale în Maelstromuri.