Urmărește-ne pe:

Comunitatea Elite Dangerous România

Aegis Și Azimuth Concurează Pentru Mostre Ale Titanilor

*ALERTĂ Federația Piloților*

Solicitările pentru mostre de țesut obținute de la Titanii Thargoizi au fost făcute de Aegis și Azimuth Biotech.

Leon Banerjee, corespondent științific pentru Vox Galactica, a raportat despre inițiativele rivale:

„Titanii oferă o oportunitate extraordinară pentru cercetarea xenologică, dar prezintă riscuri la fel de semnificative. Acestea implică trecerea prin norii caustici și barierele energetice ale Maelstromurilor, evitarea patrulelor Thargoide și evadarea cu mostrele de țesut intacte. Doar cei mai hotărâți piloți ar întreprinde astfel de misiuni, iar cele două organizații de conducere anti-xeno caută să atragă acești indivizi cu plăți considerabile.”

„Există numeroase materiale unice identificate până acum. În această campanie, atât Aegis, cât și Azimuth Biotech caută să achiziționeze un stoc mare de mostre de țesut. Acestea sunt recuperate folosind dronele de cercetare în diferite puncte ale arhitecturii Titanului, obținute din defecte minore ale straturilor exterioare extrem de protectoare ale Titanului.”

„Navele echipate cu un scaner xeno cu undă de puls și un controler de drone de cercetare – sau un controler adecvat pentru mai multe drone – pot colecta aceste materiale. Aegis și-a dezvoltat lansatorul caustic și neutralizatorul de puls Thargoid pentru a trece prin Maelstrom și va căuta să folosească resurse xenologice suplimentare pentru progrese suplimentare. Între timp, Azimuth Biotech a promis că va folosi mostre pentru a dezvolta „contramăsuri militare de ultimă oră împotriva agresiunii Thargoide”.

Piloții înscriși în inițiativa Aegis pot livra orice eșantion de țesut Titan către stația Wiberg în sistemul Kioskurber. Între timp, suporterii Azimuth pot livra mostre la Stebler City în sistemul Djeriman.