Urmărește-ne pe:

Comunitatea Elite Dangerous România

Alianța Trimite Un Avertisment Lui Kumo Crew

Activitățile recente ale sindicatului Kumo Crew în Nebuloasa California au fost condamnate oficial de Alianță.

Consilierul Jed Trager a supravegheat o investigație asupra încercării Consiliului Kumo de a prelua controlul asupra mai multor sisteme, aparent pentru a le apăra împotriva unui val de atacuri Thargoide. El și-a rezumat constatările în timpul unei sesiuni a Adunării:

„Informațiile furnizate de agenții Alianței Interpol demonstrează că obiectivul de bază al miliției anti-xeno a Kumo Crew a fost să domine Nebuloasa California. Sindicatul adunase nave și se infiltrase în instituții civile cu săptămâni mai devreme, folosind mită și constrângere pentru a deschide calea pentru preluarea lor.”

„Alte atacuri Thargoide în regiune au fost văzute ca inevitabile, pe baza comportamentului din trecut și a prevalenței site-urilor de lipa. Când a apărut, Kumo Crew și-a mobilizat forțele pregătite dinainte, răsturnând autoritățile locale sub pretextul „măsurilor de securitate de urgență”.

„Ancheta noastră a concluzionat că acesta a fost un act de agresiune împotriva facțiunilor aliate. Kumo Crew a încercat ilegal să deturneze bunurile Alianței și să impună stăpânire directă asupra coloniilor noastre.

Prim-ministrul Edmund Mahon a făcut o declarație publică:

„Încercarea oportunistă a Consiliului Kumo de a profita de ororile unei invazii Thargoide este un act cu adevărat disprețuitor. Dar nu a trecut neobservat că au suferit eșecuri în Haithis, Kolabinates și Saontiana de la acest efort greșit de a perturba operațiunile aliate. Sunt recunoscător comunităților din Nebuloasa California și acelor independenți care ne-au ajutat, pentru că au rezistat acestor criminali.”

„Mesajul meu către Archon Delaine este următorul: Alianța vă urmărește.”