Urmărește-ne pe:

Comunitatea Elite Dangerous România

Prințesa Aisling „A Înțeles Riscul de a Vorbi”

Archer Își Lansează Campania Prezidențială

Partidul Republican l-a nominalizat pe vicepreședintele Jerome Archer drept candidat la viitoarele alegeri federale.

Jerome Archer a fost anterior secretar al securității în cabinetul președintelui Zachary Hudson. El a fost promovat la funcția de vicepreședinte când predecesorul său a murit în timpul atacurilor Nouă Martiri din 3307. El a propus imediat Legea împotriva terorismului intern, care a autorizat Biroul de Detectare Proactivă să monitorizeze toate comunicațiile civile din Federație pentru a detecta viitoare activități teroriste.

Vicepreședintele Archer și-a început campania electorală la un miting politic pe Nanomam 2, unde a anunțat:

„De-a lungul carierei mele, prioritatea mea a fost întotdeauna aceeași: păstrarea oamenilor în siguranță. Din zilele mele ca polițist pe străzile din Nueva Vista și până la directorul Agenției Federale de Informații, am muncit din greu pentru a crește securitatea pentru toți cetățenii. Mă angajez să muncesc și mai mult și să obțin mult mai mult ca președinte.”

„Moștenirea excelentă a președintelui Hudson în ceea ce privește operațiunile anti-xeno va continua sub conducerea mea. Ne vom spori capacitățile defensive pentru a proteja Federația împotriva oricărui tip de amenințare externă sau internă.”

Fluxul de știri Sol Today a susținut candidatul Partidului Republican, referindu-se la Archer drept „singura alegere sensibilă în această eră a războiului și a corupției morale”. În schimb, un editorial din Federal Free Press a afirmat: „Confidențialitatea va deveni istorie dacă șeful care spionează îi este înmânat frâiele puterii”.

Colegul lui Archer la alegeri este congresmanul Niko Shirakawa, care reprezintă sistemul Eta Cassiopeiae. Fost maior în cadrul Federal Marine Corp, el face parte din mai multe comitete de informații și se știe că are legături militare.