Urmărește-ne pe:

Comunitatea Elite Dangerous România

elite dangerous concept art

Archon Delaine Respinge Mustrarea Lui Mahon

Archon Delaine a respins avertismentul primului ministru Mahon cu privire la o presupusă încercare de a obține controlul asupra sistemelor din Nebuloasa California.

— Trezește-te, bătrâne Mahon! a spus Delaine într-o emisiune publică. „Kumo Crew a migrat în nebuloasă cu ajutorul unor prieteni comuni de-ai noștri… oameni pe care acum îi considerați aliați. Îți place să ne portretizezi ca pe niște criminali care poftesc după putere și influență, dar adevărații escroci sunt mult mai aproape de casă. În loc să ne urmărești, ar trebui să încerci să te uiți peste umăr.”

Jurnalistul independent Flint „Firemaker” Lafosse și-a publicat observațiile prin intermediul rețelei Rewired:

„Văzând doi dintre partenerii de afaceri ai Sirius Corporation luptând în mod deschis astfel trebuie să-l facă pe Li Yong Rui să se înfioreze atât de mult cât îi permite chipul lui de poker. Ce-i asta? Nu ai auzit niciodată de cea mai puternică megacorporație din istorie care se ocupă de pirați? Sigur nu!”

„Delaine se referă în mod clar la 3307, când a convins cumva Kavanagh Spaceframes să-i construiască cinci stații Orbis. Unul dintre aceștia, California Freeport în HIP 18390, a plantat steagul Kumo în nebuloasă și a servit drept bază pentru recenta încercare a bandei de a sechestra bunurile Aliaților acolo.”

„Nu a fost niciodată dezvăluit modul în care sindicatul a finanțat construcția porturilor stelare. Sau de ce filialele Sirius Corporation au apărut în acele sisteme cam în același timp. Dar nu trebuie să angajezi agenția Wallglass pentru a găsi o legătură acolo.”

„Ah și, apropo, Kavanagh Spaceframes a fost redenumită Rackham Spaceframes după achiziționarea de către Rackham Capital Investments anul trecut. Ce-i asta? Trilionarul și pirații lucrează împreună? Sigur nu!”