Urmărește-ne pe:

Comunitatea Elite Dangerous România

Anaconda Landing

„Asasinul Imperial” Provoacă Tensiuni Între Superputeri

Compania minieră federală Caine-Massey a acuzat-o pe senatoarea Zemina Torval că l-a asasinat pe CEO-ul său Johann Fleischer.

O actualizare a Agenției Federale de Informații a determinat o declarație remarcabilă din partea Philippa Barlow-Lyons, CEO interimar al companiei:

„Datorită imaginilor de securitate asamblate de FIA, știm acum că bărbatul care l-a ucis pe Johann Fleischer a plecat din portul spațial Olympus Village folosind un act de identitate federal fals. Apoi s-a transferat în sistemul Tavgi sub alt pseudonim, pretinzând că este prospector pentru Torval Mining Ltd. Și astfel, traseul duce direct la vinovat.”

„Este foarte clar că Zemina Torval a ordonat moartea lui Johann ca un act de răzbunare, după ce acesta a învins eforturile ei în ianuarie 3308 de a obține unul dintre cele mai profitabile contracte de exploatare minieră ale lui Caine-Massey. Analiza armei și a altor echipamente ale asasinului se potrivesc cu cele utilizate de obicei de Serviciul de Informații Imperiale. Și cine este un ofițer superior în acea rețea de spionaj nemilos? Nepotul lui Zemina, Titus Torval.”

Senatorul Torval nu a recunoscut și nu a răspuns acuzației. O declarație oficială a fost transmisă direct Congresului de către Senatul Imperial:

„Respingem categoric sugestia conform căreia orice membru al acestui organism sau al Serviciului de Informații Imperiale ar fi conectat la aceste evenimente. Imperiul nu mai are nicio implicare politică sau comercială cu Federația și rămâne concentrat pe operațiunile sale extinse anti-xeno.”

Președintele Zachary Hudson l-a asigurat public pe Caine-Massey, despre care se știe că este un donator corporativ de lungă durată al Partidului Republican, că alte resurse vor fi direcționate către investigație. El a adăugat:

„Acesta este un memento oportun că toți cetățenii ar trebui să fie vigilenți împotriva inamicului din interior. Dacă descoperim că asasinii imperiali și agenții adormiți sunt responsabili pentru această crimă odioasă, se va aștepta ca Imperiul să acționeze într-un mod pe care îl considerăm satisfăcător.”