Urmărește-ne pe:

Comunitatea Elite Dangerous România

Azimuth Anunță Stabilizatorul de Arme Experimentale

Azimuth Anunță Stabilizatorul de Arme Experimentale

Azimuth Biotech a dezvăluit prototipuri ale unui modul care îmbunătățește capacitatea hardpoint-urilor navelor AX la TZ Arietis Weapon Expo.

Evenimentul a prezentat o gamă largă de produse militare pentru a atrage guvernele, corporațiile și grupurile private să încheie contracte cu furnizorii de arme. Dar cererea actuală de arme anti-xeno a însemnat că anunțul lui Azimuth Biotech a câștigat cea mai mare atenție mass-media.

CEO-ul Torben Rademaker a susținut o prezentare pe scena principală a expoziției:

„Stabilizatorul de arme experimentale de la Azimuth este conceput pentru a redistribui solicitările fizice pe care modulele experimentale le pun asupra integrității structurale a unei nave. Tehnologia sa unică va permite navelor să folosească arme AX peste limita actuală de patru, extinzând opțiunile piloților atunci când se angajează cu navele Thargoide.”

„Varianta medie a stabilizatorului nostru permite instalarea unei arme experimentale suplimentare, în timp ce varianta mare poate facilita două arme experimentale suplimentare. Ambele stabilizatoare acceptă rachetele AX îmbunătățite și tunurile multiple care au devenit recent disponibile.”

„În timp ce am atenția voastră, aș dori să adaug că Azimuth condamnă complet grațierea recentă a criminalului de război Aden Tanner. Este șocant că atacul neprovocat al lui Aegis împotriva sediului nostru de la Hind Mine a putut fi trecut atât de ușor. Am informat Federația că Azimuth nu are intenția de a renunța la proprietatea noastră asupra Musashi, meganava comandată de Tanner în timpul încercării sale eșuate de a fura activele companiei.”

În timpul expoziției de arme, Azimuth Biotech a făcut afaceri de succes pentru a produce comercial stabilizatorii de arme experimentale. Se planifică o inițiativă de achiziție a materiilor prime necesare pentru a stabili producția de masă.