Urmărește-ne pe:

Comunitatea Elite Dangerous România

thargoid interceptor scanning

Azimuth Începe Cercetarea Armelor AX

Corporația Azimuth Biotech și-a subliniat planurile de a sprijini efortul de război împotriva Thargoizilor prin îmbunătățirea puterii de foc anti-xeno a navelor.

CEO-ul Torben Rademaker a fost intervievat în emisiunea oficială ICE a The Tau Ceti Journal, unde a explicat:

„După cum vă amintiți, unul dintre multele motive pentru care Aegis a devenit redundantă a fost istoricul său slab în îmbunătățirea armamentului AX dincolo de aglomerația inițială de proiecte. Azimuth Biotech a înființat o divizie de cercetare și dezvoltare special concepută pentru a-și corecta defecțiunile într-un ritm constant și sustenabil.”

„Una dintre limitările inerente design-urilor lui Aegis este numărul maxim de arme AX cu care poate fi echipată o navă. Versiunile îmbunătățite bazate pe design-urile lui Ryder și Nemo împărtășesc această limitare. Căutăm să creștem limita superioară a armelor AX pe care o poate folosi o navă, iar echipele noastre de cercetare raportează deja rezultate promițătoare.”

Una dintre întrebările interactive ale publicului ICE-cast a fost de ce Azimuth nu a lucrat cu tehnologia Proteus Wave pentru a construi mai multe superarme anti-xeno. Rademaker a răspuns:

„Sub îndrumarea mea, corporația s-a îndepărtat de domeniul ezoteric al cercetării Salvation și a adoptat o direcție mai convențională. Mi se pare clar că proiectul de super-arme condus de predecesorul meu a fost, în cele din urmă, un eșec.”

Rademaker a răspuns, de asemenea, unei acuzații conform căreia Azimuth a fost responsabil pentru pierderea vieților în HIP 22460 și că ar trebui să fie judecat pentru „provocarea Maelstromurilor Thargoide”:

„Din păcate, deseori întâlnesc o astfel de simplă căutare a vinovaților din partea celor cu o înțelegere limitată a problemei. Adevărul este că nimeni nu ar fi putut prezice reacția excesivă a Thargoizilor la activitățile noastre în HIP 22460. Proteus Wave a fost considerat un mijloc acceptabil de a pune capăt războiului, aprobat de indivizi cu mult mai multă experiență militară decât ar putea pretinde Salvation.”

Singurul răspuns al lui Rademaker la un baraj ulterior de abuz din partea unui membru al Operațiunii Wych-Hunt a fost mai puțin pronunțat. Feed-ul interviului a fost încheiat.