Urmărește-ne pe:

Comunitatea Elite Dangerous România

Azimuth Lansează O Nouă Armă AX

*ALERTĂ Federația Piloților*

Bunurile rare livrate la Xi Wangda au contribuit la asigurarea faptului că convenția de arme Azimuth Biotech a fost un succes.

CEO-ul Torben Rademaker a confirmat finalizarea inițiativei:

„De astăzi, tunul multiplu supraîncărcat AX cu încărcător automat este disponibil la toate meganavele de salvare, precum și pe piețele de bază ale Azimuth Biotech. Sunt încrezător că acest lucru se va dovedi util acelor piloți curajoși care intră în luptă cu navele Thargoide. Încă o dată, compania mea a dovedit că ingeniozitatea și experiența sa în dezvoltarea de armament anti-xeno nu pot fi depășite.”

„Aș dori să le mulțumesc din suflet tuturor reprezentanților corporativi, financiari și militari care au participat la convenție. Au fost discutate multe propuneri fascinante, dintre care majoritatea trebuie să rămână confidențiale din punct de vedere comercial pentru moment. Este suficient să spunem că viitorul pentru Azimuth Biotech și pentru partenerii noștri pare strălucitor.”

„În cele din urmă, evenimentul a fost ajutat enorm de proviziile de carne de mamut Quechua Albino, de arme Gilya Signature și de rom Harma Silver Sea, precum și de cei care au eliminat elemente criminale din sistemul Xi Wangda. Am autorizat rambursarea bunurilor livrate de la Musashi și tichete de recompensă din Cartier City.”

Newsfeed-urile, analiștii de afaceri și canalele ICE au discutat despre natura clandestină a convenției Azimuth Biotech. Unii s-au întrebat dacă corporația ar putea funcționa fără finanțare externă. Alții au sugerat că cooperarea cu companiile principale poate reabilita Azimuth în ochii superputerilor.

Prezența personalului superior de la Holloway Bioscience Institute a ridicat, de asemenea, sprâncene în comunitatea științifică. Un editorial din The Empirical a remarcat: „Experiența lui Holloway în studierea formelor de viață care locuiesc în vid este aproape de neegalat. Dacă Azimuth ar crea legături mai strânse cu institutul, capacitățile de cercetare xenologică rezultate ar putea chiar să le depășească pe cele ale Aegis.