Urmărește-ne pe:

Comunitatea Elite Dangerous România

Azimuth Plănuiește O Convenție Corporativă

Azimuth Biotech a anunțat un eveniment numai pe invitație pentru potențialii parteneri de afaceri și legături militare.

CEO-ul Torben Rademaker a oferit o declarație presei:

„Au apărut noi oportunități pentru Azimuth de a relua conducerea în operațiunile anti-xeno. Cu flotele Thargoide care se dezlănțuie prin sistemele de bază și politica îndoielnică a lui Aegis de a furniza module utilitare peste puterea de foc crescută, apărarea umanității ne revine din nou. Dar organizația noastră nu va mai funcționa în singurătate.”

„Am extins mâna parteneriatului către finanțatori selectați, figuri militare, grupuri de cercetare și companii de producție. Ei sunt invitați să se întrunească și să discute despre metode care să ne ajute să rezistăm răului Thargoid.”

Analistul de afaceri Marlon Royce a publicat acest raport prin Vox Galactica:

„Aparent, acesta pare a fi un exercițiu de relații publice pentru Azimuth Biotech. Cu toate acestea, lipsa relativă de sprijin a companiei din partea piloților independenți într-o inițiativă recentă de mostre de țesut Thargoid a accelerat căutarea de aliați a companiei. Zvonurile din comunitatea tehnologică sugerează că convenția precede anunțul unei reproiectări schematice a armelor pentru a stârni apetitul investitorilor.”

„Azimuth folosește curieri privați pentru a transporta oaspeții la și de la convenție, în întregime pe cheltuiala sa. Această curtoazie profesională generoasă garantează, de asemenea, anonimatul participanților, ceea ce face dificilă determinarea cine se află pe lista de invitați. Având în vedere nervii în legătură cu întreruperea Operațiunii Wych Hunt, aceasta pare o alegere înțeleaptă.”

„Știm că Herculean Machines și Space Lanes Cargo trimit reprezentanți. Aanya Gupta, CEO al Holloway Bioscience Institute, a fost de asemenea de acord să se întâlnească cu xeno-cercetătorul rival. Dar restul evită să fie asociați public cu Azimuth Biotech, care s-a confruntat cu critici enorme pentru rolul său în bătălia de la HIP 22460 și răzbunările ulterioare ale Thargoizilor.