Urmărește-ne pe:

Comunitatea Elite Dangerous România

sit Thargoid

Azimuth Se Reorientează Asupra Cercetării Titanilor

Studierea Titanilor Thargoizi a devenit o prioritate pentru Azimuth Biotech, care este dornică să afle mai multe despre navele-mamă extraterestre.

Directorul Xavier Rousseau, șeful diviziei de bioștiințe a corporației, a fost intervievat de canalul ICE al industriei tehnologice On/Off Switch:

„Titanii Thargoizi ne prezintă o serie de necunoscute interesante. Ce tehnologii au fost implicate în construcția lor? Nu știm. Din ce constă exact carcasa unui Titan? Nu putem spune. Cum funcționează deschiderile strălucitoare de pe suprastructura sa? Nu suntem siguri. Îndeplinesc aceeași funcție ca și docurile noastre de andocare? Putem doar specula.”

„Cum putem găsi aceste răspunsuri? Analizând orice fragmente și reziduuri pot fi obținute direct de la Titanii înșiși. Ce progrese militare vor rezulta? Ce minuni științifice ar putea fi deblocate? Ce oportunități comerciale ar putea apărea? Noi, cei de la Azimuth Biotech, vom descoperi toate acestea și multe altele.”

Un editorial din revista științifică The Empirical a comentat:

„Aegis conduce drumul în cercetarea navelor capitale Thargoide, așa cum era de așteptat. Dar nici măcar o agenție inter-superputere nu are monopolul xenologiei. Azimuth, organizația care odinioară a eclipsat-o complet pe Aegis, rămâne hotărâtă să evite să cadă sub umbra rivalului său. Multe alte entități corporative și academice dedică, de asemenea, resurse analizării Titanilor. Asistăm la un fel de goană științifică a aurului, o cursă pentru a extrage pepitele de cunoștințe de la aceste nave misterioase – una care prezintă un risc semnificativ pentru piloții care mânuiesc instrumentele.”