Urmărește-ne pe:

Comunitatea Elite Dangerous România

Caine-Massey Învingător În Conflictul Corporativ

*ALERTĂ Federația Piloților*

Lupta acerbă în sistemul Tavgi a dus la ca partenerul lui Caine-Massey, Tavgi Blue Life Inc, să depășească rezistența Torval Mining Ltd.

Conflictul a fost declanșat de uciderea fostului CEO al lui Caine-Massey, Johann Fleischer. Asasinul a fost urmărit de pe Marte până la meganava Torval Mining Orchestral Falcon. Dovezile circumstanțiale sugerau că era un agent imperial sub acoperire.

Philippa Barlow-Lyons, CEO interimar al corporației Caine-Massey, a declarat:

„În mare parte, datorită sprijinului extraordinar din partea auxiliarilor federali, calea ne-a fost eliberată pentru a prelua controlul asupra meganavei Orchestral Falcon. Abia atunci Torval Mining Ltd a fost de acord să predea ucigașul lui Johann, în loc să riște pierderea prețioasei sale nave. O echipă de securitate l-au predat autorităților federale, unde sunt sigur că vom vedea dreptatea în sfârșit îndeplinită.”

Agenția Federală de Informații a oferit o actualizare presei de la agentul executiv Viola Trask:

„Bărbatul aflat în custodia noastră a fost arestat oficial și acuzat de uciderea lui Johann Fleischer. Toate ID-urile cunoscute asociate cu el sunt false. Alături de abilitățile pe care le-a arătat, acest lucru sugerează că este un asasin profesionist. Lucrăm cu Biroul de Detectare Proactivă și Biroul de Informații al Marinei Federale pentru a extinde sfera acestei investigații.”

Piloții independenți care au luptat în numele Tavgi Blue Life Inc în timpul conflictului își pot colecta recompensele de la Gordon Enterprise. În ciuda înfrângerii, Torval Mining Ltd a fost de asemenea de acord să-și ramburseze susținătorii de la Orchestral Falcon.