Urmărește-ne pe:

Comunitatea Elite Dangerous România

Anaconda Landing

Campania De Materiale Din Tionisla Eșuează

*ALERTĂ Federația Piloților*

Consilierul Nakato Kaine a anunțat că o campanie de livrare în sistemul Tionisla nu și-a atins ținta.

Adresându-se Adunării Alianței, ea a spus:

„Scopul acestei campanii a fost de a demonstra principiile de bază ale Alianței: independența, autosuficiența și sprijinul reciproc. Deși am primit milioane de unități, cota noastră țintă nu a fost îndeplinită. Cred că există lecții importante de învățat aici. Nu trebuie să ne pierdem încrederea în capacitatea Alianței de a rămâne autosusținut în infrastructura militară.”

Pactul strategic de apărare dintre Alianță și Corporația Sirius este supus unei anchete independente. O minoritate vocală de consilieri din Adunare critică incapacitatea partenerului lor corporativ de a livra nave sau activități anti-xeno.

CEO-ul Sirius Corporation, Li Yong Rui, a oferit acest comentariu reporterilor:

„Eforturile continue ale Corporației Sirius de a furniza Forței de Apărare a Alianței cu module și resurse îmbunătățite au fost împiedicate de Adunarea Alianței în ultimele luni. Operațiunea necinstită a lui Kaine din Tionisla demonstrează doar cât de partizani au devenit unii dintre noi. Dacă pactul de apărare ar fi primit sprijin necondiționat, imaginați-vă ce triumfuri și succese ar fi putut obține Sirius până acum.”

Corpul de reacție rapidă a Alianței a confirmat că piloții care au câștigat vouchere recompense care protejează comercianții își pot colecta acum recompensele de la Brett High. Reducerea preconizată pentru Alliance Challenger, Chieftain and Crusader a fost anulată din cauza eșecului campaniei de livrare de a-și atinge obiectivele.