Urmărește-ne pe:

Comunitatea Elite Dangerous România

Campania Minieră În LHS 3872 Se Încheie

**ALERTĂ Federația Piloților**

Torval Mining Ltd a anunțat că cantități suficiente de resurse minate au fost livrate facțiunii sale subsidiare.

Aristocrații din Cuacocha, care controlează sistemul LHS 3872, au primit transporturi de hidroxid de litiu extras, painit, praseodimiu și tritiu. Ei au confirmat că toți piloții participanți își pot colecta acum recompensele la Curbeam Hub.

Constantia Torval, CEO-ul recent numit al corporației, a făcut o declarație:

„Cu acest eveniment de succes, Torval Mining Ltd avansează către un prestigiu și o rentabilitate și mai mare. Mulțumesc sincer partenerilor și colaboratorilor noștri.”

Contextul campaniei a fost discutat de Gwendolyn Nash, corespondentul Empire pentru Vox Galactica:

„Prezentarea lui Torval Mining Ltd de către senatorul Zemina Torval fiicei sale cele mai mari este cea mai recentă dintre mai multe evoluții curioase din ultimii ani. Ea a înființat compania prin ramificarea de la Mastopolos Mining, rupând conexiunile cu membrii familiei mai îndepărtați. De asemenea, a transferat multe investiții către cealaltă fiică a ei, Petra Torval, care este și senator, și nepotul Titus Torval, un căpitan al serviciului de informații imperiale.”

„Împreună cu faptul că a lipsit recent mai multe ședințe ale Senatului, sunt răspândite speculații că tânăra de 132 de ani a intrat în amurgul carierei sale corporative și politice. Dar, așa cum ar atesta chiar și cei mai severi adversari ai ei, nu este niciodată înțelept să subestimezi puterea de voință a Zeminei Torval.”