Urmărește-ne pe:

Comunitatea Elite Dangerous România

elite dangerous earth

Campaniile Prezidențiale Vizează Alegătorii Federali

Jerome Archer, Felicia Winters și Zachary Rackham fac lobby pentru sprijinul public, în timp ce Federația se pregătește să aleagă un nou președinte în august.

Corespondentul politic Sofia Trevino a acoperit cursa pentru The Federal Times:

„În vreme ce mandatul de opt ani al lui Zachary Hudson se apropie de sfârșit, cetățenii trebuie să decidă cine va fi președintele Federației până la sfârșitul anului. Mașinile electorale pentru toți cei trei candidați sunt în plină desfășurare, cu sloganuri de campanie care apar în toate porturile federale.”

„Partidul Republican și-a pus speranțele în actualul vicepreședinte Jerome Archer, care speră să-i liniștească pe loialiștii lui Hudson cu stilul său de conducere similar și să se concentreze pe securitatea interstelară. Președintele din umbră, Felicia Winters, șefa Partidului Liberal, promite o abordare mai umanitară a politicii guvernamentale. Iar asul este candidatul independent Zachary Rackham, a cărui bogăție și notorietate îi oferă o șansă de luptă împotriva greilor politici”.

„Congresul a confirmat că, cu multe proceduri guvernamentale afectate de războiul Thargoid, ziua alegerilor a fost amânată până mai târziu în cursul anului. Președintele Hudson este de așteptat să rămână în funcție pentru o perioadă interimară înainte de inaugurarea oficială a învingătorului.”

Reporterul Vox Galactica, Patricia Chen, a analizat media:

„De obicei, fluxurile de știri federale se concentrează mai mult pe caracter decât pe politici. Federal Free Press a obținut interviuri aprofundate cu Winters și Isolde Rochester, în timp ce Sol Today a publicat ediții de suveniruri care sărbătoreau președinția lui Hudson ca „epoca de aur”. La margine se află cei precum prezentatorul ICE Sura Oyekan, care promovează votul pentru Rackham ca o modalitate de a revoluționa societatea.”

„Ceea ce nu este tipic este că aceste alegeri au loc în timp de război. Conflictul în curs de desfășurare a aruncat o umbră asupra optimismului alegătorilor pentru viitor. Unii se întreabă chiar dacă acesta ar putea fi ultimul președinte pe care l-au ales vreodată, în cazul în care invazia extraterestră a sistemelor de bază s-ar dovedi de neoprit.”