Urmărește-ne pe:

Comunitatea Elite Dangerous România

elite dangerous earth

Candidații La Președinție Schițează Manifeste

Cei trei candidați la alegerile prezidențiale federale au luat parte la o a doua dezbatere în direct pentru a discuta politici.

Evenimentul a fost moderat mai îndeaproape decât prima dezbatere din iunie. Candidații au discutat în detaliu despre campaniile lor, cu o întrerupere minimă din partea rivalilor.

Candidatul Partidului Republican Jerome Archer este actualul vicepreședinte și fost director al Agenției Federale de Informații. El și-a explicat intențiile de a întări securitatea și de a crește cheltuielile militare:

„Apărarea cetățenilor de amenințările externe, fie ele umane sau străine, este întotdeauna prioritatea mea principală. Doamna Winters nu are realizări semnificative în cariera ei politică, dacă tot vorbim sincer. În timp ce eu mă pot referi la multe succese – cum ar fi Biroul de Detectare Proactivă – care dovedește că sunt un om de cuvânt.”

Președintele din umbră Felicia Winters, liderul Partidului Liberal, a fost anterior secretar de stat în administrația Jasminei Halsey. Ea și-a subliniat planurile de a reinvesti în infrastructura civilă prin creșterea impozitării corporative:

„Modelul nostru economic va căuta să crească veniturile fiscale generate de marile corporații, îmbunătățind considerabil calitatea vieții pentru miliarde de oameni prin investiții în serviciul public. Obsesia domnului Archer pentru programele polițienești nu poate decât să împingă Federația mai departe către o distopie autoritară.”

Candidatul independent Zachary Rackham este un cunoscut magnat de afaceri, care deține în mod privat multe companii federale. Angajamentele sale de campanie s-au dovedit extrem de populare, dar rămân ușoare la detalii:

„Este cineva la fel de plictisit de aceste două pungi de vânt ca mine? Tot ce fac politicienii este să facă promisiuni goale, dar eu sunt în afacerea de a oferi oamenilor ceea ce își doresc. În calitate de președinte, voi face fiecare persoană bogată și de succes, la fel ca – spune-o cu mine, haide – la fel ca mine!”

Toți cei trei candidați s-au angajat să acorde prioritate finanțării eforturilor anti-xeno ale Marinei Federale până când conflictul în curs cu Thargoizii va ajunge la o încheiere.

În știri conexe, Congresul a confirmat că data alegerilor a fost din nou deplasată. Grupurile de susținere a refugiaților au susținut că toți rezidenții sistemelor federale pierdute din cauza invaziei Thargoide au dreptul de a vota, iar reînregistrarea activă a acestui grup demografic în noi teritorii a forțat o nouă întârziere. Alegerile sunt acum așteptate să aibă loc în ultimul trimestru al anului 3309.