Urmărește-ne pe:

Comunitatea Elite Dangerous România

Candidații La Președinție Susțin Dezbateri Live

Vicepreședintele Jerome Archer, președintele din umbră Felicia Winters și antreprenorul Zachary Rackham au făcut schimb de opinii politice într-o dezbatere în direct.

Candidații republicani, liberali și independenți s-au reunit pentru un eveniment care a fost difuzat în toate rețelele media federale. Evenimentul a oferit o platformă pentru a contura manifestele fiecărui candidat pentru alegători și pentru a se angaja în discursuri asupra problemelor cheie.

Dezbaterea a început fără probleme, dar nu a continuat în acest sens, deoarece cele trei personalități puternice au ciocnit doar câteva întrebări. La scurt timp după difuzare, pe canalele ICE a început să circule un segment deosebit de popular ca răspuns la o întrebare despre politica federală privind siguranța publică:

Archer: „Vigilența va fi cuvântul nostru de ordine și îmi propun să continui palmaresul excelent al președintelui Hudson în materie de securitate”.

Rackham: „Oh, este un fapt? Ai pierdut vreo meganavă recent, Jerome?

Archer: „Nu este deloc potrivit pentru mine să comentez o investigație FIA în curs. Deși îmi dau seama că „adecvat” poate să nu facă parte din vocabularul domnului Rackham.”

Winters: „Poate că este potrivit, domnule vicepreședinte, când situația Dedicantului este un rezultat direct al politicilor represive ale partidului dumneavoastră asupra expresiei religioase.”

Rackham: „Vai, doamnă! Este mai puțin represivă decât toate majorările de taxe pe care le vor aduce prietenii tăi fanteziști?

Winters: „Creșterile noastre marginale ale impozitării, care vizează în principal corporațiile interstelare, vor avea ca rezultat reinvestiții semnificative.”

Rackham: „Ascultă, ascultă-mă. Ceea ce au nevoie oamenii noștri – ceea ce merită – este să plătească zero taxe civile. Așa e, nicio taxă! În plus, mă voi asigura că guvernul co-finanțează fiecare întreprindere comercială, mare sau mică.”

Winters: „Și după ce economia se va prăbuși, cum vei reuși asta? Vânzând comoara pe care ai furat-o în zilele tale de pirat?”

Rackham: „Acum e rece chiar și pentru tine, doamnă Winters! Excluderea zvonurilor ICE nu este o imagine bună asupra unui oficial ales.”

În ciuda cifrelor impresionante de vizionare, mulți comentatori politici au considerat că este „inutil de personal” și „prezentând Federația într-o lumină slabă”. Este programată o a doua dezbatere, care promite să abordeze aceste critici printr-o moderare strânsă.