Urmărește-ne pe:

Comunitatea Elite Dangerous România

Caustic Sink Launcher Ajută la Explorarea Maelstrom-urilor

*ALERTĂ Federația Piloților*

Inițiativa lui Aegis în sistemul Duamta a demarat producția unui modul de navă proiectat pentru medii caustice.

Livrările de catalizatoare avansate, interlinkuri radiatoare și paladiu au fost livrate la cererea profesorului Alba Tesreau. Piloții au furnizat, de asemenea, mostre de țesut extrase din generatoarele caustice din interiorul fiecărui Maelstrom, care sunt o componentă vitală a acestor module. Acum au fost stabilite baze de producție, permițând stocurilor de Caustic Sink Launcher să ajungă pe piața publică.

Dr. Maximo Fonseca, șeful cercetării xenologice la Gateway Laboratories, a publicat o declarație în numele Aegis:

„Thargoizii și-au dezvoltat apărări puternice pentru a-și împiedica inamicii să ajungă în inima Maelstrom-urilor. Norii de gaz caustic periculos sunt un factor de descurajare eficient și, din păcate, au luat viețile multor piloți îndrăzneți.”

„Așadar, Caustic Sink Launcher este o descoperire interesantă care va salva vieți și va facilita recuperarea datelor vitale. Acum, că navele pot supraviețui mai mult timp în nori, achiziția și studiul probelor de țesut și cioburi caustice ar trebui să crească. Următoarea prioritate pentru Aegis este să studieze creșterile masive de energie care împiedică accesul în regiunea interioară a unui Maelstrom.”

Aegis i-a invitat pe toți piloții care au luat parte la inițiativa de livrare să-și colecteze recompensele de la Orunmilla în sistemul Duamta.