Urmărește-ne pe:

Comunitatea Elite Dangerous România

cele mai intunecate zile

Cele mai întunecate zile

Newsfeed-urile și-au publicat reacțiile pe măsură ce Maelstrom-urile Thargoide lansează flote pentru a învinge mai multe sisteme locuite.

Sol Today: „Fără îndoială: suntem într-un război pentru supraviețuire! Zile negre sunt peste noi. Gata cu idei ridicole de pace cu extratereștrii. Nu mai e timp pentru politică sau dezbateri. Thargoizii au venit să ne distrugă dacă nu ne ridicăm să luptăm.”

Old Worlds Gazette: „Acesta este cel mai sever atac Thargoid înregistrat vreodată. Sute de mii de oameni sacrificați. Alte milioane de oameni fug din case. Stații și porturi planetare bombardate, sisteme stelare întregi cucerite… totul în câteva zile. Mulți se tem că nicăieri nu vor fi în siguranță dacă aceste atacuri sălbatice nu pot fi oprite.”

Citizens’ Chronicle: „Viteza cu care marina noastră a răspuns pentru a apăra cetățenii imperiali împotriva thargoizilor trebuie aplaudată. Cu toate acestea, devine din ce în ce mai greu să ignori țipetele sistemelor mai puțin norocoase. Ar putea strigătele lor să topească inima împărătesei noastre suficient pentru ca ea să ia în considerare extinderea aripilor protectoare ale Imperiului?

The Empirical: „Natura periculoasă a Maelstrom-urilor a provocat toate eforturile de examinare științifică. În ceea ce privește scara și compoziția, acestea seamănă cu nebuloase mici, dar sunt cu siguranță artificiale. Norii lor extrem de corozivi împărtășesc semnăturile chimice cu tehnologia cunoscută Thargoidă, dar împiedică toate scanările să identifice ceea ce îi generează.”

The Sovereign: „Tragedia Kingfisher a fost eclipsată de conflictele actuale, dar un detaliu pe care l-am simțit demn de reținut a fost descoperirea senzorilor Thargoizi printre ruinele meganavei. Teoria principală este că unul dintre membrii echipajului voluntari le-a adus de contrabandă la bord, în speranța de a atrage atenția Thargoizilor asupra comunicațiilor pașnice ale meganavei. Probabil că acest individ nu știa că vasele Thargoide pot deveni ostile la detectarea tehnologiei lor pe navele umane. Se speră că nu a fost nimic mai sinistru în joc.”