Urmărește-ne pe:

Comunitatea Elite Dangerous România

elite dangerous concept art

CEO-ul Caine-Massey A Fost Asasinat

Johann Fleischer, șeful recent numit al corporației miniere Caine-Massey, a fost împușcat și ucis pe Marte.

Fleischer a participat la un seminar al Autorității Federale de Comerț la Centrul de Conferințe Olympus Village. El a fost vizat în audiență de focul cu plasmă cu rază lungă de acțiune, care s-a dovedit imediat fatal. Forțele de securitate nu au reușit să localizeze trăgatorul, dar arma și alte obiecte au fost recuperate.

Philippa Barlow-Lyons, directorul operațiunii Caine-Massey, a declarat presei:

„Sunt întristată și îmbolnăvită de această tragedie, la fel ca toți cei din familia Caine-Massey. Johann a fost aprobat ca noul nostru CEO la sfârșitul anului trecut. A fost un campion foarte respectat al întreprinderii și un prieten personal apropiat. Nu trebuie cruțat niciun efort pentru a găsi ucigașul.”

Agentul executiv Viola Trask a oferit o declarație din partea Agenției Federale de Informații:

„În prezent, identitatea și locul în care se află asasinul rămân necunoscute. Arma folosită în atac a fost o pușcă de trăgător Manticore Executioner modificată profesional. Poliția locală a găsit, de asemenea, echipamente ECM avansate care au fost folosite pentru a perturba sistemele de securitate. Se știe că aceste modele particulare sunt utilizate de agenții imperiali sub acoperire. Cu toate acestea, o investigație amănunțită este în curs și nu am tras încă concluzii.”