Urmărește-ne pe:

Comunitatea Elite Dangerous România

Este Timpul Pentru Aegis?

CEO-ul Sirius Se Confruntă Cu O Anchetă A Adunării

Li Yong-Rui, CEO al Sirius Corporation, s-a adresat Adunării Alianței ca parte a anchetei sale oficiale privind pactul strategic de apărare.

Ancheta a fost propusă de consilierul Nakato Kaine, care a evidențiat lipsa sprijinului militar oferit de megacorporație împotriva thargoizilor.

Când a fost invitat să explice de ce majoritatea planurilor companiei Sirius Corporation nu s-au materializat, Li Yong-Rui a spus:

„Multe noi configurații de nave anti-xeno au fost concepute pentru Forța de Apărare a Alianței și au fost aplicate la mii de nave. Dar am întâlnit multe obstacole pe parcurs, care ne-au subminat grav progresul.”

„De obicei, aceste obstacole sunt de natură birocratică, dar uneori pur și simplu nu putem comunica eficient cu indivizii necesari. Îmi este greu să nu concluzionez că progresul nostru este împiedicat în mod deliberat de forțele din cadrul departamentelor guvernamentale. Din păcate, nu toată lumea împărtășește viziunea prim-ministrului Mahon de a folosi resursele și expertiza noastră pentru a îmbunătăți capacitățile navale ale Alianței.”

Consilierul Kaine a contestat direct această declarație, acuzându-l pe Yong-Rui că nu și-a onorat responsabilitățile. El a răspuns:

„Permiteți-mi să-i reamintesc onorabilului consilier recentul său efort eșuat în sistemul Tionisla de a „demonstra că Alianța nu depinde de Sirius”. În timp ce Alianța este o entitate puternică, cu resurse considerabile, lipsa de implicare în campania lui Kaine sugerează că implicarea lui Sirius rămâne vitală. Compania noastră se ocupă acum de multe dintre proviziile logistice de rutină ale ADF, mult mai eficient decât înainte. Ne place sau nu, suntem aici pentru a rămâne.”

Se așteaptă ca ancheta privind pactul strategic de apărare să conducă mai multe interviuri atât în cadrul corporației Sirius, cât și în cadrul organizațiilor aliate relevante. Amiralul Nikolas Glass și alți membri ai Consiliului Amiralilor au fost, de asemenea, de acord să își prezinte observațiile.