Urmărește-ne pe:

Comunitatea Elite Dangerous România

Corporația Sirius Discută Despre Răpirile Thargoizilor

Sirius Corporation a dezvăluit un proiect de lungă durată pentru a salva oamenii care au fost capturați de Thargoizi.

CEO-ul Li Yong-Rui a făcut această declarație în timpul unei conferințe de presă:

„La scurt timp după ce au fost primite primele rapoarte despre Interceptorii Thargoizi care colectau capsule de evacuare, Sirius a explorat câteva posibile contramăsuri. Au fost concepute diverse metode de recuperare la distanță, deși doar câteva prototipuri au fost construite vreodată.”

„Acum, că Thargoizii efectuează răpiri sistematice pe scară largă de oameni vii, credem că această cercetare se poate dovedi crucială pentru salvarea a milioane de vieți. Sirius Corporation este dispusă să ocolească potențialul comercial al muncii noastre și să-l împărtășească direct cu Aegis. Am solicitat personal o întâlnire cu profesorul Tesreau pentru a oferi detalii și a discuta opțiuni.”

Vicepremierul Angela Corcoran, care supraveghează contribuțiile Alianței la Aegis, a fost invitată să comenteze de către The Old Worlds Gazette:

„Adunarea nu are cunoștințe despre acest proiect, deoarece acesta nu face parte din pactul nostru strategic de apărare cu Sirius Corporation. Îngrijorarea mea este dacă acest lucru vine cu așteptarea unui schimb reciproc de date. Oferta lui Li Yong-Rui sună ca un gest altruist, dar uneori prețul adevărat al informațiilor este neclar. Intenționez să discut acest lucru cu ceilalți coordonatori Aegis înainte de a lua orice decizie.”

În prezent, Aegis adună resurse pentru un scanner xeno cu unde de puls îmbunătățit, care poate localiza captivii umani ținuți pe Titanii Thargoizi. Au existat speculații că cercetările companiei Sirius Corporation s-ar putea dovedi utile pentru următorul pas anticipat: salvarea acelora răpiți.