Urmărește-ne pe:

Comunitatea Elite Dangerous România

Corrs Toy Emporium Cere Ajutor

Corrs Toy Emporium Cere Ajutor

*ALERTĂ Federația Piloților*

Sandra Corrs, CEO al celui mai mare producător de jucării pentru copii din sistemele de bază, a cerut ajutor în acest sezon de sărbători.

Mulți părinți vor fi familiarizați cu Atelierul Sandrei, recunoscând logo-ul companiei ștampilat pe nenumărate datepad-uri, apartamente interactive și seturi de joacă tactile concepute pentru tineri. Dar bucuria sezonului festiv din acest an este în pericol, recenta invazie Thargoidă având un impact asupra lanțului de distribuție al Atelierului.

Într-un interviu pentru Vox Galactica, Corrs a explicat:

„De obicei folosim o flotă de transporturi furnizată de compania noastră parteneră, Dolph’s Routes, pentru a livra cadouri copiilor cuminți din toată bula. Dar acele transporturi au fost desemnate să ofere sprijin pentru evacuare celor din 63 Tauri. Pe deplin de înțeles și aplaud compania pentru munca sa curajoasă. Dar lasă multe cadouri fără sanie, așa cum obișnuia să spună bunicul meu!”

„Sper că piloții independenți vor ocupa postul vacant pentru a oferi copiilor cadouri festive la timp pentru vacanțele viitoare. Se vor face aranjamente pentru a oferi o varietate de recompense minunate acelor piloți care ajută la menținerea spiritului tineresc ridicat în aceste vremuri tulburi.”

Piloții care doresc să ajute Atelierul Sandrei pot colecta cadouri festive de la avanpostul Frost Dock din sistemul Njambalba. Un far din afara Frost Dock va distribui informații de livrare atunci când este scanat.