Urmărește-ne pe:

Comunitatea Elite Dangerous România

Cultiștii Învinovățiți Pentru Tragedia Dedicant-ului

Președintele Zachary Hudson a acuzat Ordinul Zeului Îndepărtat că este direct responsabil pentru soarta meganavei Dedicant.

„Evaluarea noastră asupra acestor extremiști care adora Thargoizii s-a dovedit corectă”, a spus el pentru The Federal Times. „Deturnarea Dedicant-ului pentru a-l preda zeilor lor străini este un act de trădare și crimă în masă.”

„Am ordonat Biroului de Detectare Proactivă să elimine fiecare individ amăgit cu simpatii pentru acest cult deformat. Condamnările automate pe viață se vor asigura că acești trădători nu vor mai pune niciodată în pericol oamenii nevinovați.”

Declarația a adus presiuni politice asupra tuturor celor trei candidați la președinție pentru a-și declara intențiile pentru cultul Zeului Îndepărtat în cazul în care ar fi aleși.

Vicepreședintele Jerome Archer: „Voi fi încântat să continui politica președintelui Hudson de a trata acești fanatici religioși: controale mai stricte, supraveghere sporită și sentințe mai dure”.

Președintele din umbră Felicia Winters: „Indiferent de convingerile lor greșite, mii de foști cetățeni și-au pierdut și ei viața în timpul acestui atac Thargoid. Fac lobby pentru o evaluare independentă a securității în aceste evenimente tragice.”

Zachary Rackham: „Ascultă-mă. Există o soluție simplă la toate acestea. Când sunt președinte, doar infractorii vor plăti impozite. Acesta va fi un factor de descurajare mult mai eficient decât închisoarea!”

Dr. Alfred Ulyanov, expert în Ordinul Zeului Îndepărtat, a observat că cultiştii nu aveau nicio modalitate de a comunica cu Thargoizii: „Înregistrările tulbure găsite pe Dedicant dovedesc că sosirea Thargoizilor a fost neaşteptată, şi cu siguranţă nu experiență extazoasă ce credeau că va fi.”

Agenția Federală de Informații continuă să investigheze meganava Dedicant în sistemul HIP 19600. Programul de amnistie al Alianței cu Federația a fost oficial oprit, dar religia Zeului Îndepărtat rămâne legală în majoritatea teritoriilor aliate.