Urmărește-ne pe:

Comunitatea Elite Dangerous România

Cultiștii Zeului Îndepărtat O Salvează Pe Seo Jin-ae

Seo Jin-ae a ajuns în siguranță în sistemul Luyten’s Star, la bordul unei meganave a Ordinului Zeului Îndepărtat.

Un mesaj a fost transmis de Primul Apostol al Adevăratelor Capitole, o sectă proactivă a religiei pacifiste, de la bordul navei mamă ”Testament”:

„Cea cunoscută de necredincioși ca Subiect D-2 sau Seo Jin-ae este sacră pentru noi ca Preceptor – primul om care a interpretat voința Zeului Îndepărtat. Știm că este un sfânt emisar, într-un pelerinaj personal care a expus-o unui mare pericol. Am reușit să-i conving pe frații mei să-l găsească pe Preceptor și să-i ofere un adăpost sigur față de eretici.”

„L-am implorat pe Preceptor să ne ajute să auzim gândurile divine ale Zeului Îndepărtat așa cum le face ea, dar ea m-a informat că momentul nu este încă potrivit. Ea a cerut o reuniune cu prietenii ei, care caută și modalități de a comunica cu vestitorii Săi. Deși această insistență de a colabora cu cei nevrednici este curioasă, avem credință că Zeul Îndepărtat îi călăuzește calea. Într-o zi, Preceptorul ne va pregăti pentru dispariția oricărei vieți. Este onoarea noastră să o slujim.”

Profesorul Alba Tesreau a dat o declarație presei:

„Sunt foarte recunoscător Primului Apostol pentru ajutorul lui. Intervenția în timp util a navei mamă ”Testament” a îndreptat mai multe nave ostile neidentificate care o vânau pe Seo Jin-ae. Odată ce se va finaliza o evaluare medicală, sperăm să aflăm mai multe despre descoperirile ei recente.”

Congresmanul Tom Gillespie a instruit pe Aegis să nu ia contact oficial cu cultiştii Zeului Îndepărtat, a căror credinţă este interzisă atât în Federaţie, cât şi în Imperiu. S-a acordat clemență de o săptămână în semn de recunoaștere a revenirii în siguranță a lui Seo, dar prezența lui ”Testament” în adâncul teritoriului federal este probabil să-l enerveze pe președintele Hudson.