Urmărește-ne pe:

Comunitatea Elite Dangerous România

thargoid maelstrom

Delaine Promite Că Va Apăra Nebuloasa California

*ALERTĂ Federația Piloților*

Sindicatul Kumo Crew s-a adunat în Nebuloasa California pentru a respinge forțele de invazie Thargoide din regiune.

În ultimele săptămâni, flotele Thargoide s-au răspândit prin mai multe sisteme locale. Consiliul Kumo, autoritatea enclavei pentru renumita organizație, a cerut rapid întăriri în trei sisteme pe care le guvernează. Forțele locale de securitate organizează acum contraatacuri împotriva navelor Thargoid.

Archon Delaine, comandantul echipei Kumo, a anunțat:

„Deja războiul a ajuns în Nebuloasa California. Dar se întrec marile superputeri să o apere? Bineînțeles că nu – Alianța consideră că această colonie este sacrificabilă. Depinde de noi să protejăm cetățenii nebuloasei și vom face tot ce este necesar pentru a reuși.”

Fluxul de știri Pegasi Sentinel a publicat o solicitare ca populația să nu împiedice activitatea Kumo Crew, sugerând că mobilizarea flotei este „o măsură temporară pentru a oferi o rezistență coordonată împotriva Thargoizilor”. Se crede că meganava lui Kumo Crew, Mictlan, se pregătește să plece în sprijinul acestor eforturi.

Acest mesaj a fost respins de Turner Research Group, care controlează mai multe dintre sistemele invadate. Organizația științifică a fost înființată de Alianță în 3302 pentru a studia lipapele descoperite în regiune. Harrison Gladstone, purtătorul de cuvânt al grupului, a declarat: „Delaine folosește, evident, atacurile Thargoide ca pretext pentru a lua puterea. Nu există nicio șansă ca acești pirați să ne apere sistemele din bunătatea inimilor lor înnegrite. Vom ști care este planul real al lui Delaine destul de curând.”

Nebuloasa California a asistat la mai multe atacuri Thargoide, cel mai recent în octombrie anul trecut, dar aceasta este prima creștere semnificativă a ostilităților după sosirea Maelstromurilor.