Urmărește-ne pe:

Comunitatea Elite Dangerous România

ED Missile combat Eagle

Eliminați Amenințarea Flotei Grey Swan

*ALERTĂ Federația Piloților*

Comandanților li s-a cerut să ajute la distrugerea piloților Grey Swan care ucid civili în sistemul Shamash.

Escadrile militare care au participat la exercițiul flotei Grey Swan au devenit irațional de violente în urma unei isterie în masă inexplicabile care a trecut prin Garrett Orbital în timpul unui exercițiu de antrenament al flotei. Căpitanul Ulrich Maurer, comandantul rețelei de stat San Tu, Khonsu Gleam, a transmis următorul mesaj:

„Forțele de securitate Shamash Future ne-au cerut să ajutăm la oprirea măcelului care are loc în acest sistem. Nu s-a găsit nicio soluție medicală sau tehnologică pentru piloții afectați, care par reticenți să părăsească Shamash. Prin urmare, pentru a preveni pierderea mai multor vieți nevinovate, nu există, din păcate, altă opțiune decât eliminarea fiecărei nave din flota Grey Swan.”

„Căutăm urgent să recrutăm piloți independenți cu experiență de luptă. Recompensele financiare și alte stimulente vor fi disponibile la Khonsu Gleam. Sperăm că putem îndeplini această sarcină neplăcută cât mai eficient posibil.”

Comandantul Mackenzie Coates coordona exercițiul flotei Grey Swan când un semnal bizar a făcut ca echipajele să devină omucide. Ea a spus unui canal de știri local:

„Aceasta este o situație de coșmar. Sunt antrenat să mă descurc cu pirații, invadatorii și chiar cu Thargoizii, nu să-mi vânez propriii prieteni și colegi. Gândul că ei vor fi transformați în sălbatici tulburați… știu că nu și-ar dori să trăiască așa. Dar nu pot fi eu cel care apasă pe trăgaci – există supraviețuitori pe Garrett Orbital care au nevoie de ajutorul meu.”

Participanții sunt informați că Khonsu Gleam își propune să finalizeze operațiunea de luptă până miercuri, 1 noiembrie.