Urmărește-ne pe:

Comunitatea Elite Dangerous România

Este Timpul Pentru Aegis?

Este Timpul Pentru Aegis?

Profesorul Alba Tesreau a cerut din nou ca inițiativa anti-xeno Aegis să fie reformată de către superputeri.

„Sosirea Maelstromurilor a escaladat cel de-al Doilea Război Thargoid dincolo de orice am experimentat până acum. Thargoizii atacă fără încetare fiecare așezare umană aflată la îndemână. Și această acoperire se extinde în mod constant pe opt fronturi, răspândindu-se mai adânc în sistemele de bază.”

„În aceste circumstanțe îngrozitoare, decizia de a închide Aegis pare a fi o greșeală gravă. Acum, mai mult ca niciodată, sunt necesare resurse la nivel de superputere pentru a stabili proiecte de cercetare și apărare la scară largă. Acesta este cu siguranță momentul ca Aegis să fie reînviat cu cât mai multe finanțări și resurse posibile.”

„Simpozionul meu din octombrie a dovedit că există un apetit tot mai mare pentru colaborare. Mulți lideri militari aliați și federali au discutat deja despre lucrul împreună. Președintele din umbră Winters a sugerat recent să îi ajutăm pe cei dincolo de granițele federale, iar viceprim-ministrul Corcoran a susținut perspectiva unei coaliții în Alianță.”

„Din păcate, politica izolaționistă actuală a Imperiului înseamnă că Aegis ar necesita o întoarcere ca inițiativă de superputere dublă. Dar chiar și asta ar fi o îmbunătățire a răspunsului fracturat și necoordonat la cuceririle Thargoide.

Nu a existat niciun răspuns oficial la adresa profesorului Tesreau din partea Alianței sau Federației, dar mai mulți membri ai congresului și membri ai consiliului și-au repetat sprijinul pentru reformarea Aegis.

În Imperiu, doar buletinul de știri Citizens’ Chronicle a relatat despre campania în curs a lui Tesreau, comentând: „Chiar și în rândul nobilimii imperiale, puțini îndrăznesc să pună la îndoială decretul Împărătesei. Dar acei puțini devin din ce în ce mai îndrăzneți.”