Urmărește-ne pe:

Comunitatea Elite Dangerous România

thargoid interceptor

Factorul de Supercroazieră

Navele Thargoide opresc navele umane care călătoresc prin sisteme care au fost ocupate de flotele lor.

Capacitatea Thargoidă de a forța navele să iasă din hiperspațiu este bine documentată. În ultimele două săptămâni, piloții au raportat că capacitatea de interdicție folosită de navele umane în supercroazieră este, de asemenea, utilizată de forțele extraterestre.

Colonelul Bris Dekker, un inginer specializat în tehnologia frame shift, și-a prezentat analiza pentru The Federal Times:

„A fi interceptat de Thargoizi la jumătatea unei călătorii interstelare este cu siguranță o experiență tulburătoare, dar nu neapărat fatală. Multe nave au supraviețuit unor astfel de întâlniri, cu excepția cazului în care se întâmplă să poarte artefacte Guardian sau Thargoide. În schimb, aceste incidente mai recente sunt în mod uniform acte de agresiune, navele fiind smulse din supercroazieră și atacate imediat.”

„Nu știm cu exactitate cum Thargoizii reușesc acest lucru, deși unele teorii adună sprijin. Dar intenția este clară: să ușureze vânătoarea navelor oamenilor. Piloții anti-xeno ar trebui să rețină că nu mai pot scăpa de explozia Thargoidă prin scuturile lor pur și simplu intrând în supercroazieră.”

„Posibil, aceasta este mai mult o schimbare de tactică decât o nouă dezvoltare tehnologică. Toate interdicțiile raportate au avut loc în sistemele recent invadate din apropierea Maelstrom-urilor, mai degrabă decât în cele mai cunoscute bântuiri ale extratereștrilor. Indiferent de motiv, forța invadatoare Thargoidă s-a adaptat pentru a-și prinde prada mai eficient.”