Urmărește-ne pe:

Comunitatea Elite Dangerous România

Prințesa Aisling „A Înțeles Riscul de a Vorbi”

Familia Duval Se Adună În Jurul Mamei Imperiale

Lady Florence Lavigny se recuperează după o boală gravă, dar experiența a determinat-o să ceară schimbări în cadrul familiei imperiale.

Surse oficiale au confirmat că Mama Imperială rămâne sub supraveghere medicală constantă la domiciliul ei de pe Topaz, în urma unei intervenții chirurgicale reușite. Împăratul Arissa Lavigny-Duval s-a întors acum la Palatul Imperial din Capitoliu și este informat în mod regulat despre starea mamei sale.

Contesa Guinevere Lavigny, verișoară cu Împăratul și nepoata doamnei Lavigny, a vizitat și ea Topaz. Ea a spus unui reporter local:

„Mătușa mea este acum capabilă să comunice corect pentru perioade scurte și se ocupă mult de trecut. Ea vorbește despre dorința de a reuni întreaga noastră familie și de rezolvarea unor neînțelegeri minore care au persistat de prea mult timp. Acesta este un lucru pe care fratele meu Lucius și cu mine am simțit întotdeauna că este de mult așteptat, așa că sper că ea își îndeplinește dorința.”

Corespondentul regal al The Imperial Herald, Gudrun Vestergaard, a speculat:

„În mod unic, Florence Lavigny a câștigat respectul tuturor celor care au legătură cu Familia Imperială în ultimul deceniu. Numai ea ar putea vindeca rupturile dintre Împăratul Arissa, Prințesa Aisling și Hadrian Duval, care au devenit mai pronunțate în ultimele luni. Membrii minori ai dinastiei conducătoare a Imperiului ar putea, de asemenea, să-și găsească averea schimbată de planurile Mamei Imperiale.”

„Merită să ne amintim că detaliile bolii lui Lady Lavigny nu au fost niciodată făcute publice. Sunt chemările ei la unitate determinate de gânduri de moarte? Poate că timpul este esențial dacă încearcă să facă schimbări de durată în Casa lui Duval.”