Urmărește-ne pe:

Comunitatea Elite Dangerous România

Federația Promite Resurse Către Aegis

Președintele Zachary Hudson și președintele Shadow Felicia Winters s-au unit în spatele sprijinului federal pentru reformarea Aegis.

Congresul a organizat o dezbatere de urgență după ce Alianța și Imperiul au convenit să susțină o inițiativă oficială a trei superputeri împotriva Thargoizilor. Majoritatea voturilor reprezentanților republicani, liberali și independenți au aprobat furnizarea de nave, personal și materiale din partea Federației.

Președintele Hudson a rostit un scurt discurs pentru a marca ocazia:

„Atacuri intensificate Thargoide împotriva sistemelor de bază necesită un răspuns proporțional. Recunoaștem că Salvation a fost direct responsabilă pentru multe dintre evenimentele tragice pentru care Aegis a fost acuzată. Federația are ocazia să corecteze această judecată greșită și să ne asumăm responsabilitatea pentru a învinge un adversar comun.”

Congresmanul Tom Gillespie s-a oferit voluntar pentru a coordona implicarea Federației în orice activități unificate anti-xeno. Profesorul Shamus Madigan de la Universitatea Olympus Village va continua să conducă cercetările xenologice. Marina Federală l-a desemnat pe Contraamiralul Daniel Parry să acționeze ca legătură militară, o versiune redusă a rolului ocupat anterior de amiralul Aden Tanner.

Profesorul Alba Tesreau a mulțumit public liderilor Alianței, Imperiului și Federației pentru „crederea reînnoită în idealurile pe care le reprezintă Aegis”.