Urmărește-ne pe:

Comunitatea Elite Dangerous România

elite dangerous earth

Felicia Winters A Fost Aleasă Președinte Federal

Federația a votat pentru a o alege pe Felicia Winters ca următorul său președinte, cu o majoritate de patru la sută din voturi față de rivalul ei Jerome Archer.

Actualul președinte din umbră al Partidului Liberal va fi inaugurat oficial în noul an, intrând într-un mandat de opt ani. Congresmanul Isolde Rochester va depune jurământul ca vicepreședinte în administrația lui Winters.

Președintele Zachary Hudson va rămâne la putere în perioada de tranziție, dar nu va fi de așteptat să implementeze schimbări majore de politică. Partidul Liberal va înlocui Partidul Republican ca autoritate de guvernare a superputerii în 3310, cu Jerome Archer preluând rolul de președinte din umbră.

Președintele ales Winters s-a adresat susținătorilor săi în timpul unui miting de sărbătoare în satul Olympus de pe Marte:

„Oamenii Federației au vorbit! Vă mulțumesc tuturor că ați transformat viziunea partidului meu în realitate. Scopul meu este să guvernez corect pentru toată lumea, indiferent de credința lor politică. Împreună vom crea optimism acolo unde a fost frică, vom oferi adăpost celor care sunt vulnerabili și vom îmbunătăți calitatea vieții pentru fiecare cetățean federal.”

Vicepreședintele Jerome Archer a recunoscut oficial alegerile în timpul unei sesiuni a Congresului:

„Complimentele mele pentru Felicia Winters, care a luptat o campanie puternică. Aștept cu nerăbdare să îmi asum rolul de președinte din umbră anul viitor și să mă asigur că propunerile guvernului ei sunt analizate cu atenție încă din prima zi.”

Foștii președinți Antonia Madison și Jasmina Halsey – pe care Winters le-a înlocuit temporar după dezastrul Starship One – au oferit felicitări. Prim-ministrul Edmund Mahon al Alianței, primul ministru Octavia Volkov al Coloniilor Marliniste și CEO-ul Li Yong-Rui al Sirius Corporation au trimis mesaje similare campaniei Winters.

Nu a fost primită nicio recunoaștere oficială din partea Imperiului. Cu toate acestea, prințesa Aisling Duval s-a alăturat profesorului Alba Tesreau și altor membri ai conducerii Aegis pentru a declara: „Avem încredere că președintele Winters va rămâne angajat în abordarea noastră unificată, asigurând dezvoltarea tehnologiei necesară pentru a asigura victoria în războiul Thargoid în curs”.