Urmărește-ne pe:

Comunitatea Elite Dangerous România

Prințesa Aisling „A Înțeles Riscul de a Vorbi”

Hadrian Duval Remarcă Despre „Împăratul Slab”

Un interviu cu Hadrian Augustus Duval a provocat valuri în societatea imperială pentru critica sa directă la adresa Împăratului Arissa Lavigny-Duval.

Vorbind cu Paresa News Network, fostul lider Nova Imperium a discutat despre angajamentul Imperiului față de Aegis:

„Întotdeauna am știut că Imperiul este mai puternic singur, mai ales când ne protejăm poporul de hoardele Thargoide. Se presupune că Împăratul Arissa a simțit același lucru – până când o vizită a Prințesei Aisling ia întors capul. Dintr-o dată, principiile ei au fost date deoparte, iar resursele noastre valoroase s-au angajat pentru mai multe proiecte militare străine.”

„Nu pot decât să mă întreb când Împăratul a devenit atât de ușor influențat. A fost în timpul anului ei în captivitate? Tot timpul ăsta în animația suspendată i-a epuizat hotărârea? Nu ne permitem ca Imperiul să fie guvernat de cineva cu un spirit slab. Cetăţenii noştri merită un conducător puternic şi hotărât.”

Gudrun Vestergaard, corespondent regal pentru The Imperial Herald, a comentat:

„Frecarea anticipată dintre verii Duval a devenit acum realitate. Hadrian a fost în mod clar jignit de cât de rapid a creat Aisling o excepție de la politicile izolaționiste ale Imperiului. Dar denigrarea deschisă a Majestății Sale este un joc periculos, mai ales al tânărului revoluționar care a încercat cândva să-i uzurpe tronul.”

„Între timp, Prințesa Aisling s-a aruncat în rolul de a supraveghea contribuția imperială la Aegis. Oamenii din interiorul tribunalului susțin că ea își petrece mult timp cu experți militari, absorbind informații despre conflictul Thargoid. Comunicațiile regulate cu numerele ei opuse din Alianță și Federație au devenit parte din rutina zilnică. Unii încă văd acest lucru ca pe un exercițiu de relații publice de mare profil din partea ei, dar alții se întreabă dacă Aisling ar putea deveni liderul de război de care are nevoie Imperiul. Scepticii care cred că îi lipsesc talentele strategice necesare pentru a reuși pot fi totuși surprinși de entuziasmul ei aparent pentru munca lui Aegis.”