Urmărește-ne pe:

Comunitatea Elite Dangerous România

Hudson Pune Bazele Succesorilor Politici

Președintele Zachary Hudson a anunțat o serie de legislații pe care intenționează să le promoveze în ultimele sale luni de mandat.

Jurnaliștii politici au remarcat că multe dintre puncte ar fi de folos Partidului Republican în opoziție cu administrația președintelui ales Felicia Winters. Un comunicat de presă al Oficiului Președintelui Federal a enumerat inițiativele cheie în curs de desfășurare:

„În primul rând: va fi înființată o nouă agenție de standarde media pentru a reglementa fluxurile de știri operate independent în sistemele federale, pentru a se asigura că problemele locale sunt prezentate într-un format care aderă la valorile federale.”

„În al doilea rând: corporațiile care au contracte exclusive cu guvernul federal vor primi reduceri semnificative de taxe, pe autoritatea executivă a președintelui Hudson.”

„Al treilea: Oficiul Federal de Informații al Marinei va stabili o strategie de partajare a datelor cu Biroul de Detectare Proactivă. Acest lucru va extinde rețeaua pentru a captura și mai multă activitate criminală.”

„Al patrulea: va fi acordată finanțare pentru un cumul politic. Acesta va fi un institut multipartit pentru a aduna idei, strategii și cercetări de care beneficiază întreaga Federație.”

Un editorial din Federal Free Press a subliniat potențialele dezavantaje ale fiecăreia dintre aceste inițiative:

„În primul rând: CEO-ul Sol Today, Neive McFarlane, face parte din consiliul acestui organism de reglementare „independent”, asigurându-se astfel că fluxurile de știri locale vor avea o voce pro-republicană la cel mai înalt nivel de supraveghere.”

„În al doilea rând: administrația Feliciei Winters va fi forțată să inverseze aceste reduceri pentru a acoperi pierderea veniturilor generate de impozite, care este garantat să provoace fricțiuni cu acele corporații.”

„Al treilea: Marina Federală ar putea oferi tehnologie militară pentru supravegherea publică, pentru a ocoli software-ul de criptare legal folosit pentru a proteja conversațiile private. Este probabil ca Winters să fie furioasă din cauza acestei propuneri, având în vedere angajamentul ei electoral de a desființa complet PDB”.

„În al patrulea rând: Secretarul de stat în exercițiu, Lana Berkovich, s-a oferit voluntar să acționeze ca legătura cu Congresul acestui cumul – și să-și asume autoritatea de a decide care dintre rapoartele sale ajung la cei de la putere.”