Urmărește-ne pe:

Comunitatea Elite Dangerous România

imperial interdictor

Împăratul Aprobă Planul lui Aisling pentru Aegis

Prințesa Aisling Duval s-a întâlnit personal cu Împăratul Arissa Lavigny-Duval pentru a discuta despre o contribuție imperială la reformarea Aegis.

Jurnalistul politic al The Imperial Herald, Cassia Carvalho, a relatat despre evenimente:

„Sosirea lui Aisling Duval la Palatul Imperial a fost complet neașteptată, potrivit mai multor demnitari ale căror întâlniri cu Împăratul au fost anulate brusc. Un consilier senatorial a descris modul în care Prințesa „a dat buzna în sala tronului atât de brusc, încât sunt surprins că Garda Imperială nu a împușcat-o”.

„În ciuda iritației vizibile, Împăratul Arissa a acceptat cererea Prințesei Aisling pentru discuții urgente. Cei doi regali au purtat o conversație privată cu ușile închise timp de multe ore. Am auzit afirmații despre voci ridicate la un moment dat, dar nimeni nu a fost dispus să confirme acest lucru.”

„În cele din urmă, Majestatea Sa a cerut mass-media să se adune, ceea ce am făcut cu nerăbdare. Împăratul a arătat clar că decretul ei de a se izola de celelalte superputeri rămâne activ. Cu toate acestea, dacă Aegis ar fi reînființat, un număr limitat de oameni de știință și nave ar trebui alocate agenției anti-xeno. Prințesa Aisling va prelua demersul și va coordona atât cu organizațiile imperiale, cât și cu cele străine.”

„Senatorii și oficialii Marinei Imperiale au fost surprinși de această excepție de la politica Împăratului. Dar analiștii politici au remarcat despre perspicacitatea de a face Prințesa Aisling responsabilă personal pentru colaborarea anti-xeno propusă, distanțându-l astfel pe Împărat de eventualele eșecuri”.

„Surse susțin că Prințesa Aisling a solicitat deja membri pentru delegația ei, inclusiv senatorul Caspian Leopold, viceamiralul Skylar Anderson și specialistul xenologic Ivano Colombera. Ea a însărcinat, de asemenea, Corpului Diplomatic Imperial să redeschidă canalele diplomatice către Alianță și Federație, în special pentru a împărtăși informații despre propunerile respective ale Alba Tesreau pentru un Aegis reformat.”