Urmărește-ne pe:

Comunitatea Elite Dangerous România

the azimuth saga

Începe Inițiativa Pentru Stabilizatorul Experimental de Arme

*ALERTĂ Federația Piloților*

Azimuth Biotech a solicitat livrări la LHS 1163 pentru a fabrica un modul care mărește capacitatea armelor AX.

Un comunicat de presă al diviziei de PR a corporației spune:

„Devotamentul lui Azimuth de a învinge Thargoizii, care se întinde de mai bine de un secol, a atins o nouă piatră de hotar odată cu dezvoltarea stabilizatorului nostru experimental de arme.”

„Această invenție proprietară redistribuie stresul fizic pe care armele AX le pun asupra infrastructurii unei nave. Variantele clasa 3 și clasa 5 permit echiparea navelor cu una sau două arme AX suplimentare.”

„Livrările de metaaliaje, membrane izolatoare, suporturi de șoc HN și beriliu sunt necesare pentru a începe producția în masă a prototipurilor noastre de succes. Toate transporturile ar trebui să fie livrate către meganava Glorious Prospect în sistemul LHS 1163. Resurse suficiente vor permite ca varianta clasa 3 a stabilizatorului experimental de arme să devină disponibilă imediat, varianta clasa 5 ajungând pe piață la scurt timp mai târziu.”

Oportunitatea de a crește capacitatea hardpoint-urilor pentru navele de luptă anti-xeno a fost larg salutată. Dar criticii au observat că Azimuth Biotech poate beneficia comercial de pe urma acestei contribuții la conflict, despre care mulți cred că a fost declanșată de funcționarea Proteus Wave în sistemul HIP 22460.

Un purtător de cuvânt al Operațiunii Wych Hunt, o comunitate independentă înființată pentru a se opune Azimuth Biotech, a oferit această declarație:

„Modulele propuse vor aduce beneficii omenirii în lupta împotriva amenințării Thargoide și sprijinim pe oricine profită de ele. Dar acest lucru nu o absolvă pe Azimuth Biotech de actele teribile pe care le-au comis sub conducerea lui Caleb Wycherley. Compania trebuie să fie trasă la răspundere pentru numeroasele atrocități pe care le-a comis, inclusiv experimentele inumane ale Proiectului Seraph și uciderea a mii de oameni la bordul Alexandria”.