Urmărește-ne pe:

Comunitatea Elite Dangerous România

sit Thargoid

Închiderea Turnului Thargoid Confirmă Vulnerabilitatea Lor

Impuritatea biologică a profesorului Palin s-a dovedit eficientă împotriva site-urilor turnului Thargoid și este capabilă să le oprească funcționalitatea.

Reporterul independent de război Gus LaCappelle a publicat un raport la fața locului în sistemul Hyades Sector ST-Q B5-5 pentru canalul său difuzat pe ICE Muzzle Flash:

„Liniștea ciudată care mă înconjoară acum este și mai tulburătoare decât atunci când am vizitat înainte această fabrică de groază. Nodulii bioluminescenți nu-și mai bate strălucirea bolnăvicioasă. Spirele sting stelele de deasupra, turnuri răsucite făcute din noapte solidă. Mega-barnacles au încetat să-și producă produsele secundare murdare. Mă plimb printr-un cimitir extraterestru.”

„Soldații care mă escortează în mod constant efectuează piruete cu armele lor, cu trăgaciul. Dar nu există monstruozități cu coca neagră care să scuipe foc din umbră sau să se rotească pe cer. Doar saci de minerale putrezite cădeau din liane mecanice și bucăți de metal necrotizat în descompunere. Chiar și punctele nervoase care au declanșat odată răspunsuri glandulare au devenit plictisitoare.”

Profesorul Shamus Madigan, legătura științifică federală cu Aegis, a discutat despre aceste evoluții prin Vox Galactica:

„Mulți piloți au introdus contaminantul profesorului Palin în liniile de alimentare pentru aceste turle, dar este încă remarcabil cât de repede a intrat în vigoare. Cu cantități mari de contaminant în loc, Thargoizii par să fi abandonat situl din sectorul Hyades ST-Q B5-5. Poate că dronele de întreținere nu au putut menține situl viabil pentru scopul său. Sunt depuse eforturi pentru a repeta acest succes în alte locații.”

„Ce înseamnă asta pentru flotele de invazie Thargoide rămâne încă neclar. Dacă avem dreptate și Titanii depind de aceste turle biomecanice, pierderea acestor situri se poate dovedi neprețuită. Dar până acum – deși Taranis a pierdut controlul asupra sistemelor din jur – nu există nicio dovadă că navele-mamă au fost afectate de inactivitatea siturilor turnului.”