Urmărește-ne pe:

Comunitatea Elite Dangerous România

Îngrijorări Ridicate Cu Privire La Repatriații De Pe Titani

Oamenii care au fost recuperați de la Thargoizi au fost semnalați ca potențiali riscuri biologice de către un institut medical imperial.

Dr Zoe Terentia, cercetător șef la Kamadhenu Medipure, și-a publicat concluziile în Citizens Chronicle.

„Analiza noastră asupra cetățenilor imperiali răpiți, în prezent izolați, a dat rezultate tulburătoare. Există dovezi clare ale unui răspuns auto-imun la mai mulți subiecți. Acestea se manifestă ca modificări fiziologice minore la nivel superficial, care sunt în mare parte respinse.”

„După opinia mea profesională, aceasta se califică drept o dovadă că acești indivizi au fost modificați într-un fel de capsulele de bio-stocare construite de Thargoizi. Recomand ca toți să fie mutați într-o locație de înaltă securitate dincolo de spațiul locuit. În cazul în care se manifestă alte mutații, ar trebui luată în considerare eutanasierea pentru a preveni orice șansă de contaminare.”

Directorul Ivano Colombera al Academiei Imperiale de Științe, care acționează ca legătura științifică a Imperiului cu Aegis, s-a opus acestei evaluări:

„Sistemele de susținere a vieții din capsulele de bio-stocare Thargoide au fost intruzive și, în unele cazuri, au lăsat cicatrici reziduale. Ne-am aștepta ca fiziologia umană să reacționeze negativ la un astfel de mediu artificial invaziv, iar aceste răspunsuri imunologice naturale cu greu se califică drept „mutații”. Deci nu ar trebui să considerăm acest lucru un motiv de alarmă. Cu toate acestea, sunt de acord că toți cei returnați trebuie să rămână în carantină până la finalizarea tuturor observațiilor științifice necesare.”

Imperial Herald a prezentat comentarii similare din partea senatorului Caspian Leopold, un alt membru al delegației la Aegis:

„Sunt de acord cu directorul Colombera că precauția trebuie să fie cuvântul nostru de ordine. Mi s-a spus că cei salvați de la Titani sunt așezați cât mai confortabil, dar deocamdată trebuie să rămână izolați. Știu că cetățenii noștri stoici își vor înțelege datoria.”

„În ceea ce privește acest subiect, oferta Azimuth Biotech de a efectua teste științifice pe cei returnați a fost respinsă oficial de Senat. Au decis că asocierea ulterioară cu Azimuth nu ar fi de folos Imperiului. Și vorbind personal, nu voi accepta să-i las pe acești măcelari în apropierea oamenilor noștri.”