Urmărește-ne pe:

Comunitatea Elite Dangerous România

Anaconda Landing

Inițiativa Minieră Începe În Kokoller

*ALERTĂ Federația Piloților*

Corporația federală Kokoller Limited a lansat o campanie de atragere a piloților de minerit în spațiul adânc.

În timp ce Federația deturnează resurse considerabile spre susținerea contramăsurilor sale anti-xeno, unele sisteme caută opțiuni alternative pentru susținerea stocurilor de materii prime. Kokoller Limited caută să profite de o poziție puternică în sistemul său de origine, derulând o campanie de procurare a resurselor suplimentare pentru economia locală.

Purtătorul de cuvânt Paul Dyson a spus următoarele:

„Cred că sprijinirea continuă a eforturilor Marinei Federale de a ne proteja este o obligație a tuturor facțiunilor stelare. Ar fi de prost gust să ne plângem sau să căutăm simpatie pentru impactul asupra operațiunilor noastre de afaceri, în timp ce personalul nostru militar curajos își riscă viața pentru a ne ține în siguranță.”

„Aceasta fiind spuse, în timp ce economia galactică continuă să funcționeze, depinde de noi să menținem venituri mari pentru a finanța războiul prin impozite și contribuții caritabile. S-ar putea spune că maximizarea profiturilor este datoria noastră morală. Prin urmare, materiile prime sunt solicitate pentru a menține rafinăriile noastre să producă resurse.”

Kokoller Limited a invitat toți minerii de asteroizi să aducă transporturi de bertrandite, coltan și praseodimiu la Utley Hub în sistemul Kokoller.