Urmărește-ne pe:

Comunitatea Elite Dangerous România

Anaconda Landing

Kaine Lansează Livrările Pentru Alianță

ALERTĂ Federația Piloților

Consilierul Nakato Kaine a cerut livrări către sistemul Tionisla în semn de protest față de pactul de apărare anti-xeno.

Piloții sunt rugați să livreze la Brett High transporturi de costume pentru medii periculoase, microcontrolere și titan. Corpul de reacție rapidă a Alianței, care găzduiește inițiativa, va proteja participanții prin răscumpărarea tichetelor de recompensă pentru distrugerea oricăror nave căutate.

Campania a fost organizată personal de consilierul Nakato Kaine, reprezentantul Tionisla în Adunarea Alianței. Vorbind pentru The Old Worlds Gazette, Kaine a declarat:

„Îmi propun să demonstrez că flota militară a Alianței nu este atât de dependentă de Corporația Sirius pe cât cred mulți. Această campanie demonstrează capacitatea noastră de a stoca resurse vitale pentru Forța de Apărare a Alianței. Și avem o mulțime de cercetători, mecanici și producători gata să ne dezvolte propriile noastre apărări împotriva Thargoizilor.”

„Pentru mine este clar că Li Yong-Rui nu a intenționat niciodată să-și onoreze angajamentele anti-xeno. Am văzut dovezi că Sirius a negociat contracte favorabile cu corporațiile militare și tehnologice aliate. Accesul lor special la piețele Alianței, plus aprobarea primului nostru ministru, le-au oferit un efect de pârghie inechitabil. Adevăratul cost al pactului nu a fost încă dezvăluit, dar puteți paria că cetățenii aliați vor plăti prețul în timp ce profiturile lui Sirius vor crește.”

Prim-ministrul Edmund Mahon nu a comentat campania Tionisla, în afară de a confirma: „O anchetă oficială privind pactul strategic de apărare este în desfășurare, iar Adunarea își va studia concluziile cu atenție”.