Urmărește-ne pe:

Comunitatea Elite Dangerous România

Kumo Crew a fost Respinsă După Campania Anti-Xeno

*ALERTĂ Federația Piloților*

O inițiativă de succes de a ține Nebuloasa California împotriva invaziei Thargoid a reușit, cel puțin deocamdată.

Sistemele invadate recent de flotele Thargoide au fost protejate de o miliție organizată de Consiliul Kumo, autoritatea de conducere a sindicatului criminal în enclavă. Dar o încercare de a-și asuma controlul asupra porturilor din regiune a fost surprinzător respinsă de oponenții lui Delaine.

Pegasi Sentinel a raportat despre situație:

„Nu poate exista nicio îndoială că Archon Delaine ia în serios securitatea Nebuloasei California. Multe vieți au fost salvate datorită acțiunilor sale decisive. O miliție anti-xeno Kumo Crew este deja luată în considerare pentru viitoarele atacuri Thargoide.”

„Totuși, locuitorii locali rămân atenți la reputația lui Delaine. Forțele de securitate desfășurate în porturile locale au fost alungate, comunitățile aparent neconvinse de afirmațiile privind „măsurile de securitate de urgență”. Turner Research Group a restabilit controlul în locații pe care Consiliul Kumo a încercat să le cucerească.”

Un articol similar a fost publicat și de The Alliance Tribune:

„Adunarea a primit o solicitare urgentă de sprijin din partea Grupului de Cercetare Turner. Ei susțin că campania Kumo Crew a fost o scuză pentru a încălca operațiunile Alianței în Nebuloasa California. Consilierii au ridicat o moțiune pentru a începe o anchetă oficială asupra situației.”

Meganava Mictlan, aflată în prezent în sectorul California HR-W d1-28, rambursează obligațiunile de luptă Thargoide pentru toți piloții care au contribuit la inițiative.